Året -06

Bilder och minnen från det gångna året!




  1. Erika, Emma och jag simmar i klarblått vatten i Grekland
  2. Robbie Williams på Ullevi - Det var häftigt!
  3. Med girlsen på Bokö
  4. Jag dyker på Sturkö
  5. Jag och Vicky i skolan
  6. Pernilla, Vicky, jag och Alle på Pillas fest
  7. Jaaaag
  8. Jag på Banane
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Nyår!

Nu är det alltså sista dagen på år 2006. Ska bli mycket spännande att se vad livet för med sig nästa år. Kvällen ska firas med tjejerna. Först middag med föräldrar och annat folk och sen sticker vi nog hem hit där det är tomt. Sen får vi väl kolla på fyrverkerier och dansa och så :) Några nyårlöften har jag också, men jag tänker dock inte dela med mig av dom.. tihi..
Nä, nu ska jag ut på promenix. Bye bye!

GOTT NYTT ÅR!

Skoshopping

Igår var det party! Träffades hos Elin innan och förfestade sen bar det iväg mot Malmö. Höll dock på att missa bussen, men som tur var var det en snäll busschaufför som väntade på oss. Det blev en riktigt kul kväll! Tråkigt att stället tvingades stänga pågrund av bråk typ två timmar för tidigt bara... Vi har otur med våra partykvällar nuförtiden. Fast vi brukar lyckas ha kul ändå!
Kvällens roligaste:
- När jag och Pernilla skulle försöka ta på oss skorna i hallen
- Roliga danssteg
- Knasiga människor i kön
- Roliga kommentarer i kön
- Trevliga människor


Idag då? Jo. Staaaaan med Pills. Blev riktig skoshopping. Ett par guldiga pumps till mig, ett par svarta pumps till Pilla, och ett par innebandyskor till mig. Nice! Ikväll ska innebandyskorna invigas på träningen, och dom guldiga, dom ska invigas på nyår. Yeah!

Julafton x2

Det krävdes en natts sömn för att jag skulle bli glad igen. Vaknade med ett leende på läpparna, vilket var himla trevligt! Sen bar det av mot Halmstad och farmor och farfar för att fira julafton nummer två med kusinerna oh resten av pappas del av släkten. Åt den omtalade grönkålssoppan och lutfisken. Folk brukar inte riktigt förstå hur jag kan tycka det är gott. Men gott är det :)

Vi hade julklappslek senare också. Blev krig om tomtar, trisslotter och gosedjurshund. Jag blev utan paket helt och hållet, trots att jag hade fyra stycken ett tag... Meen jag överlevde. Fick ju en massa fina julklappar senare ändå så. Massvis med kläder, böcker, skor och pengar. Niceigt värre! Har varit en mycket bra jul ändå. Helnöjd!

God fortsättning på er!

Julafton

Julafton idag. En dag då man ska vara glad. Dagen började bra och jag var glad. God frukost, lång härlig promenad och sen bar det iväg till mormor där vi blev mätta på julmat. Men efter julklappsöppningen, blev allt konstigt. Det har hänt så mycket den senaste tiden, och alla tankar bara flyger runt. Därför är jag inte så glad längre. Vill helst bara springa och lägga mig undet täcket och vakna upp utan ett enda, ynka problem. Att jag känner så här på självaste julafton gör mig ännu mer deppig.. Egentligen är jag ju glad, det har varit en helt underbar jul. Nära och kära, god mat, fina presenter. Men någonting tar emot. Allt är inte som vanligt längre märkte jag idag. Första julen utan pappa, en ny liten kusin i släkten och så jag, med mina tankar. Aja, det har i alla fall varit en bra jul, det är bara jag som inte riktigt hänger med mina tankar för tillfället som gör att det blir som det blir..
Nu ska jag iväg och packa min väska, för imorgon ska vi åka upp till Halmstad och fira jul med pappa, farmor och farfar och resten av släkten =)
God jul på er allihopa och hoppas att ni har haft en jättebra julafton!

julafton om fyra minuter

Jaa nu är det alltså julafton om fyra minuter. Helt knasigt! Allt går så fort... Har i alla fall varit en mycket trevlig kväll. Firade mamma med middag på Millennium, och sen satt vi kvar där till halv tolv. Massa folk var där, så precis när allt började bli roligt skulle familjen gå, hehe. Så jag stannade kvar en timme tillsammans med mormor, Hans och Karolina. Hehe, jag va nog yngst där, och dom va nog äldst, så vi såg nog ganska roliga ut där vi satt =) Aja, trevligt som sagt!
Oooh, bara en minut kvar.. Me like!

23 december

Den 23 december, dagen innan julafton och mammas födelsedag. Dagen började med paketinslagning, eftersom mamma inte var hemma och jag inte hade hunnit slå in hennes present än.. Sen kom mamma hem och då tog vi en lång promenad.  Mycket härligt! Men det är verkligen inte julväder, helskumt.. Fast jag har faktiskt kommit fram till att jag nog är ganska glad att det inte är snö och iskallt. Allt blir så mycket jobbigare då, desstom vet jag inte vad jag skulle haft för skor på mig och min jacka hade varit alldeles för kall... Efter promenaden fick mamma i alla fall sin present. En liten tros-box från Gina tricot. Jättesöt faktiskt och hon blev glad, så det var kul. Nu har jag precis ätit tårta och massa julgodis, som hör födelsedagar och dagen innan julafton till. Hehe, min vara-nyttig-dag sprack. Aja, är det jul så är det.

Lite småtrött och ont i halsen har jag också idag. Alltid lyckas jag bli sjuk på julafton... Fast tröttheten beror nog lite på att jag fick extremt underligt samtal inatt vilket fick mig att ligga och skratta i typ en halvtimme efteråt. Blev inte så mycket sömn efter det, haha! Well, well, nu ska jag gå ner och vara lite social.
GOD JUL ALLIHOPA!

jullov på riktigt!

Nu är det äntligen jullov. På riktigt! Två härliga veckor framför mig, och jag har inget alls planerat. Ska bli så underbart skönt!
Firade första dagen på lovet med lunch i stan med alla tjejerna i klassen plus Malin och Julia som överaskade med oss med att komma hem från Bryssel en dag tidigare. Så himla kul att träffa dom igen! Efter lunchen köpte jag julklappar, så nu är jag äntligen färdig med det också. Sen åkte vi hem och jag tog det lite lugnt en stund innan jag tog en promenad och kollade på film med Sofia och Alle. Vi såg Skönheten och Odjuret. Den blir bara bättre och bättre, haha. Det är ju inte förrän nu man har börjat fatta skämten och vad det egentligen är dom sjunger i sångerna. Bästa repliken: "Måste jag sova i skåpet?"  =)
Mycket bra början på lovet! Och, bättre ska det bli!

Jullov! typ...

Jaaa nu är det typ jullov. Sista riktiga skoldagen idag, och den va inte ens så riktig... Film, och spel och julmingel. Men det var skönt med en lugn dag med tanke på att jag var ganska trött från igår. Sundsgymnasiet hade julmiddag på Hipp i Malmö och sen nattklubb efteråt. Lyckades inte få tag i någon biljett till själva middagen. Dessutom alldeles för dyrt för min budget. För tillfället går alla mina pengar till julklappar. Fortfarande inte färdig med allt. Anyway, stack till dit sen till eftersläppet i alla fall. Förfestade och fixade sminket här hemma tilsammans med Sofia och Alle innan.  Blev en riktigt kul kväll med många roliga händelser. Usch ja, så som sagt, idag har det varit ritkigt trött! Meeen jag har ju ett helt jullov framför mig att sova ut på! YES!


kalajs

Släktkalas idag då. Mycket trevligt! Ännu fler fina presenter och god mat. Hade tagit fina bilder på min otroligt goda hemmagjorda tårta.. Men självklart funkar inte att lägga över dom från nya mobilen till datorn. Som alltid är det något som krånglar när jag har med datorer att göra. Så jäkla furstrerande. Jaja, för göra ett nytt försök imorgon. Bilder får väl komma senare antar jag..  Kanske dags att sova nu så att jag orkar plugga imorgon. Matteprov på tisdag. Jag har inte börjat.. lalala.. oooops! Får helt enkelt köra stenhårt imorgon.
Byes!


FÖDELSEDAG

Wiiiiie, äntligen 17! Fy vad roligt det är att fylla år. Har fått en massa fina presenter och man kan unna sig en massa goda, men onyttiga saker. Dagen började med presentöppning på sängen. Sen blev det en vanlig tråkig skoldag, där sömnen inte var långt borta under filmen om ryska revolutionen. Kom hem och fick meeeegagod prinsessbakelse av mamma. Mums! Sen iväg till stallet, och sen hem till pappa och åt god middag. Dock glömde han curryn.. Därför smakade det inte riktitg som det var tänkt. Pappa och matlagning alltså... Nu har jag precis kommit hem från bandymatch. Va och kollade på A-laget, dom vann. Yey! Sen fick jag ännu fler presenter när jag kom tillbaka och en jättegod efterrätt. Frukter med smält vit choklad. Mums det också! Jättenöjd med min dag! Har haft jättekul och fått massa fina grejer. Till exempel en ny mobil, ridbyxor, bandyklubba, kläder och örhängen :)
Jaa bara ett år kvar till 18 nu då. Jag längtar!


Dagens konstaterande

JAG HATAR ATT CYKLA I MOTVIND!


Lussevaka

Eftersom bloggen inte fungerade som den skulle igår, får jag uppdatera lussevakan idag istället. Det blev en myskväll med lussebullar och Love Actually. Jag är väldigt glad att jag inte följde med till Trelleborg för att gå ut. Många som inte ens hade kommit in på klubben. Då hade vi  minst lika roligt hemma hos Sofia. Om inte roligare, hehe. Träffades efter bandyträningen och satt i köket och kollade i skokataloger, åt lussebullar och pepparkakor och drack glögg. Hela "ganget" var där. Jag, Alle, Sofia, Ellinor, Jonas, Anton, Sebbe och Olof. Efter ett tag förflyttade vi oss till gäststugan där vi trängde vi ihop oss åtta stycken i en tvåmannabäddsoffa och kollade på Love Actually. Jag och Alle stannade kvar och sov över. Låg och snackade fram till halv fyra, vilket innebar tre timmars sömn. Va lite småtrötta sen på onsdagen. Men idag har faktiskt varit värre. Somnade på bussen hem, slängde mig direkt i soffan när jag kom hem och somnade igen. Hihi, lite trött som sagt.




Imorgon är det dags! Jag fyller åååååååååååååååår! Yey!

Både bra och dålig måndag

Jag trodde aldrig att min måndag skulle ta slut. Riktigt fasade för den! Inte nog med att det var måndag liksom, hemskaste dagen i veckan, utan vi hade dessutom historieprov och naturredovisning. Redovsiningen gick bra och provet sådär. Dumma kungar och allianser hit och dit! Men efter skolan blev dagen bara bättre. Kom hem och tittade i brevlådan. Där låg ett brev från Malin. Sen på kvällen ringde hon för att säga grattis.  Ända från Florida! Visserligen fyra dagar för tidigt, men ändå. Blev så glad att jag började gråta.. Har inte hört hennes röst på flera månader. Gud vad jag saknar henne! I alla fall, från att min dag var hemsk, blev den plötsligt perfekt!


119846-71

Uttråkad och rastlös till tusen

Jag är så fruktansvärt uttråkad! Och historia är så fruktansvärt tråkigt! Det är en fruktansvärt tråkig söndag idag!

Men! Det är andra advent, vilket innebär 14 dagar till julafton och 6 dagar till min födelsedag!

advent

top 6 hotties

  1. Gael García Barnel - Såg honom första gången i onsdags i "En motorcykels dagbok". Helt klart den nya hottien!
  2. Johnny Depp
  3. Jake Gyllenhaal
  4. Heath Ledger
  5. Josh Hartnett
  6. Chad Micahel Murray

                                                              
      


Dagens planer

Hehe, sov till tjugo i tolv idag. Så länge har jag inte sovit sen jag vet inte när. Fram tills nu har jag suttit och skrivit ett naturarbete som ska redovisas på måndag. Färdig med det nu. Eller, ska bara lära mig allt också. Nu är det dags för historiepluggande. Usch usch, hela klassen har panik och typ ingen har börjat plugga. Kan tänka mig att de flesta kommer sitta och trycka in allt idag och imorgon. Kul helg liksom.. Jaja, kvällen livas i alla fall upp lite. Skulle gått ut, men det blev inget. Istället ska vi ha reskväll och bestämma resa inför sommaren. Sen hade jag tänkt hinna med en promenad idag också. Faktiskt fint väder!

Usch för idag!

Det har faktiskt varit en ganska hemsk dag idag. Veckans längsta dag, kvart över åtta till kvart i fyra. BLÄ! Ekonomiprov som gick åt skogen och vi har dessutom så jäkla mycket att göra nu framöver så man blir helt matt av att bara tänka på det. Och ridningen gick inte heller bra idag. Paddocken var en stor lerpöl och Banane var busig som tusan och hade bestämt sig för att jag skulle hamna i en vattenpöl. Men han lyckades inte, hehe! Skulle egentligen skrivit naturarbete nu ikväll för att hinna med också. Men jag insåg att jag behöver en kväll utan pluggande. Det är ju ändå fredag liksom... Hela helgen kommer tillbringas framför skolböckerna. Historieprov och naturredovisning på måndag och svenskanalys till torsdag. Sen ska jag även hinna med att fira lussevakan, träna och fylla år nästa vecka också. Missar julgranshuggning imorgon och partykvällen blev inställd. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag vill göra. Men men, det ska väl gå. Det brukar lösa sig tillslut. Men det ska bli såååå skönt med jullov alltså.
Någon som har ett tips på hur jag kan liva upp min fredagskväll?

torsdag, torsdag

Torsdagen är över, och jag har äntligen tid att sätta mig ner och uppdatera bloggen. Dagen började med idrott och yo-yo test. Bläää vad det är jobbigt! Men jag förbättrade mig i alla fall rätt rejält sen förra gången, trots förkylning, så jag är nöjd! Sen hade vi svenska och fick sitta själva och skriva på våra novellanalyser. Gissa vem som somnade i soffan istället? Hmm vadå trött liksom? Efter skolan hann jag va hemma i ungefär en och en halv timme och sen skulle jag iväg igen. Turbo-pluggade matte och käkade kvällsmat samtidigt. Fortsatte engelsk- och ekonomipluggande på bussen. Skulle iväg på IB-kabarén. Det var skitball, även om jag inte riktigt fattade allt. Egentligen hade vi nog inte riktigt där och göra med tanke på alla interna skämt om lärare och så. Meeen, har man en kompis som har organiserat hela altet får man ju vara där och stötta lite :) Riktigt kul i alla fall, som sagt! Och nu, är jag TRÖTT! Som vanligt... Frågan är varför jag inte går och lägger mig. Helt enkelt för trött för att röra mig. Sitter bra där jag sitter liksom!
By the way, äntligen har skolkatalogen kommit! Nu ska det spanas! Woho!


Dagens konversation

Alle: Vem pratade du med?
Elin: Va?
Alle: Va?
Elin: Va?
Alle: Vad sa du?
Elin: Jag svarade "va" på din första fråga.
Alle: Jahaaaa
Elin: Vad frågade du?

Lussebulls

Idag har första lussebullen ätits. Precis lika gott som jag kom ihåg. 
                                               
Annars idag har det bara varit europakunskap, historia, naturkunskap, plugg, powergympa och plugg. Mindre händelserik dag. Lussebullarna var helt klart dagens bästa!                                 
                                                                                                                             




plugg och innebandy

Ännu en dag har gått åt till plugg och innebandy. Det är ungefär vad jag hinner med för tillfället, plugg och träning. Har jag tur hinner jag äta och sova lite då och då... Men ja, som sagt, plugg och match idag. Förlorade tyvärr matchen med 5-1. Men vi spelade riktigt bra och sista perioden blev 0-0, så vi var nöjda! Shit, vilket lag vi har nu alltså. Vilken sammanhållning! Tycker om er girlisar :) Nä, kanske ska ta och gå och lägga mig nu. Men problemet är att jag inte är ett dugg trött. Funderar på att läsa ekonomin, för då lär jag garanterat somna!

Dagens kloka ord

"Ett moln är tillräckligt för att förmörka hela solen"

shoppingsugen

Jag är JÄTTEshoppingsugen! Satt och kollade runt på några hemsidor nu precis och jag hittade en massa saker som jag vill ha. Som tur är, så är det snart jul och födelsedag, och  då kan jag önska mig saker istället för att köpa själv. Men jag vill in till stan och kolla in saker som jag kan skriva upp på min önskelista ändå. Här kommer lite smakprov: 

  • Svarta ankelboots, mysig kofta, snygga och sköna underkläder, snygga toppar och t-shirtar (kläder i massor med andra ord)
  • Mobil med bra kamera (myyyycket viktigt!)
  • Innebandyklubba
  • Ridbyxor
  • Kul hudkrämer och parfymer och sånt
  • Den gröna Friis-väskan

Jaa, det är svårt med önskelistor. Men som sagt, detta var bara smakprov. Önskelistan som ligger här hemma är myyyycket längre. Nä, jag måste helt enkelt in till stan på fredag eller lördag och spana lite. Historieprovspluggande får jag göra senare... Jäklar, sen måste jag ju planera vad jag ska köpa för julklappar också ju. Japp, stan nästa!


bilder från 30/10

Hittade lite kul bilder nu när jag höll på och bränna över allting. Här är resultatet. Pillas dator är extremt rolig måste jag säga. Fan vad vi skrattade!

                                                                       


Innebandydag

En dag full av innebandy. Stack iväg redan vid elva för att kolla på några i laget som skulle spela F16 match. Blev vinst med 7-2. Halv två var det dags för DJ18 match. Blev vinst även där. 7-1, och jag gjorde första målet. Yeah! Skönt med att äntligen få vinna. Slog vad med tränaren dessutom, så nu ska han stå i tjejkläder och coacha oss nästa hemmamatch. Haha, det kan bli riktigt kul!
Anyway, ikväll har jag bara tagit det lugnt. Efter matchen stack hela laget iväg till pizzerian och firade, och sen har jag bara suttit vid datorn och kollat på tv. Har börjat kopiera över alla filer från andra datorn till cd-skivor. Dags att ta bort viruset, vilket förmodligen kommer innebära omformatiering. BLÄ!

Kväll

Kom nyss hem från Pernilla. Mycket trevligt! Kollat på Idol och Rent. Yes, Markus vann! Han är grym! Och Rent var väldigt bra den också. Hade det inte varit för att jag var så trött hade jag nog gråtit floder. Får nog ta och se den igen. Gick förresten asbra att rida idag. Jävlar vad han gick :D
Nä, dags att sova nu tror jag. Ska upp och spela bandymatch imorgon. Sleep tight people!

1 december

Enligt mig är det nu officiellt jul!  Adventsljusstakarna är uppe, ljusslingor på träden, julkalendern har börjat och första luckan på chokladkalendern är öppnad. Snart ska jag börja handla julklappar och snart fyller jag år. Aaah, jul, shit vad mysigt det är! Längtar som fan till jullovet. Synd att man har så sjukt mycket och göra fram tills dess bara..

uppdatering av veckan

Jag vet, har inte uppdaterat på jättelänge! förlåt, förlåt, förlåt! Har haft väldans mycket att göra så jag har helt enkelt inte haft tid.
Så vad har jag gjort i veckan då? Jo, i tisdags var vi iväg med skollaget på turnering i Ängelholm. Åkte ur tyvärr... Vann en match och förlorade två. Väldigt tråkigt, för nu blir det inte mer spel med skollaget förrän nästa år, hehe. Sen i onsdags efter skolan red jag, och efter det degade jag ihop framför tv:n. Sjukt trött. Såg på Bonde söker fru och Lost. Oooch sen igår, torsdag, så chillade jag bara efter skolan. Pluggade lite och tränade på kvällen. Just det, spinning på idrotten på morgonen också. Hehe, det var lite smått jobbigt om man säger så. Men faktiskt, ingen träningsvärk idag. Skönt! Och idag då? Jo, megalång dag. Kvart över åtta till kvart i fyra. På en FREDAG! Katastrof helt  enkelt. Men dagen blev inte så hemsk faktiskt. Inte gjort så mycket viktigt och vi skrattade oss igenom dom två sista lektionerna så det var nice. Dessutom fick vi sluta en timme tidigare :) Nu ska jag snart iväg och rida och ikväll blir det myskväll med idolfinal och film. Yeah, go markus!  
 


RSS 2.0