hjärtan 4ever

Första riktiga dagen på lovet har jag tillbringat på ett lager. Jobbade hos pappa och fick i uppdrag att klistra röda hjärtan på 900 necessärer. Så där stod jag ensam i ett hörn och klistrade och lyssnade på musik i 9 timmar. Jag måste ju säga att jag är lite smått trött på röda hjärtan!
Efter jobbet drog jag till mobilia eftersom det var meningen att jag, Pilla och Vicky skulle gå och se Mff. Men ösregn, kyla och trötthet gjorde att planerna ändrades. Istället blev det snabbshopping, och sen stack vi hem till Pernilla och käkade italiensk plockmat. Asgott! Sen var det då dags att boka dom där Londonbiljetterna som vi har skjutit upp så länge nu. Men vi bokade inga biljetter idag heller.. Så satans dyrt ju! Grrrrr... Det var meningen att vi skulle dega framför tv:n med nötter sen också. Meeen inte heller det blev av. Buss hem istället, och nu ska jag sova Jag har ännu en dags arbetande framför mig. Fast imorgon ska jag vara hos mamma, och då är det papperssortering som gäller... woho.. NOT!
nee, time to sleep som sagt!
NATTI NATTI :)


ajdå

" Promenadkäpp borttappad av herre med silverknopp i ändan"

Äntligen!

OH YEAH! Färdig med historiearbetet. Lov på riktigt :D

LOV!

Finally Nu är det äntligen lov. Ska bli så skönt att bara kunna göra vad jag vill och slippa plugga. Eller okej, pluggandet slipper jag inte riktigt, men nästan. I vilket fall som helst kan jag i alla fall sova hur länge jag vill, och det är nice!
Igår firade jag, Alle och Vicky lovet hemma hos Alle. Först Idol. Marcus äger för övrigt. Lätt bäst! Sedan krängde vi glass och fruktsallad och massa annat gott innan vi satte på The Omen. SJUKT läskig! Tårarna rann efter bara några minuter (jag gråter alltid till skräckfilmer :p) och vi låg ihopklämda alla tre i soffan och gömde oss bakom kuddar och filtar. Blev väldans varmt :p Visserligen gråter jag när jag kollar på skräckfilm, men jag brukar faktiskt aldrig skrika. Det gjorde jag igår.. Eller det gjorde vi alla tre.. Med andra ord, mycket läskig film! Men det var en bra början på lovet. Vi hade jättekul!

Lovplanering

Söndag:
Promenad i höstvädret med min ipod. Längesen nu...
               Skriva färdigt historiearbetet..Grrrrrrrr.....
Måndag: Jobba och tjäna pengar så att jag kan åka med Pilla och Vicky till London i november!
                 Mff-match, sista matchen så nu ska jag dit och heja :D
Tisdag: Jobba ännu mer och bli rik :D
               Innebandyträning
Onsdag: Jobba, jobba, jobba...
                 Party, Party! Yes, äntligen dags för dans! Pilla och jag ska på Hipp!
Torsdag: Rida en tur på Bananisen
                  Innebandyträning
Fredag: Rida igen
Sen tog planeringen slut.. Ska nog satsa på att bara dega framför tv:n resten av tiden jag har över..


Ikväll ska jag äntligen få träffa Julia som kommer hem från Bryssel under lovet. Wihooo!

Killing me softly

Japp, nu vet jag att det är sant. Dom försöker mörda oss! Idag fick vi reda på vårt nya schema som vi ska dras med från den 22:e november till någon gång i mitten på mars. Det var hemskt! Seriöst .. Fruktansvärt hemskt. Jag vet inte hur jag ska överleva. Vi börjar tidigt varenda dag och slutar tidigast 14.30. Det värsta är ändå fredagarna. 16.20 slutar vi. Jihaaa!
Detta innebär att vi kommer att gå till skolan när det är mörkt och åka hem från skolan när det är mörkt. VARENDA dag. Jag kommer med andra ord leva i ett mörker. Sen är det ju säkert inte nog med att vi kommer vara hemma sent heller, utan eftersom vi nu kommer ha huuuur många ämnen som helst varje dag kommer vi förmodligen ha extremt mycket att göra också. Så nu vet ni det, från november till mars kommer jag vara en zombie utan liv!
Ni kan ju alltid gå in på Vickys blogg  www.victoriassecret.blogg.se och kolla på vårt djävlusschema.

Dessutom fick vi reda på att ett plan har störtat i kanalen idag när vi åkte hem med bussen. Hemskt! Jaaa usch ja, vilken dag...
Det enda positiva är att vi fick våra skoldressar och vår programtröja (extremt mysiga!) och att det gick jättebra att rida! 


Vanlig tisdag

Det har varit en bra dag idag, i alla fall om man bortser från att jag försov mig i 40 minuter och att jag för tillfället sitter och skriver ett extremt jättetråkigt historiearbete om medeltidens centralisering. Men i skolan hade vi i alla fall trevligt, dagen flöt på och det blev många skratt. Nu är det snart dags för bandy och jag ska springa av mig alla mina aggressioner. Har en del upptäckte jag nyss...

Och oj, vad det börjar blir mörkt nu. Klockan är bara sex och nästan kolmörkt redan. Riktigt höstväder idag också. Regn och blåst. En sån dag när man bara ska krypa ner framför tv:n med en filt och te. Synd bara att jag tvingas tillbringa mina dagar framför datorn denna veckan. Dumma historia! 

Söndagsshopping

Lite småshopping idag med mammsi, och jag gjorde några fynd. Billigt och bra! Ridhjälm och ridskor, som jag verkligen behöver eftersom mina nuvarande bokstavlig talat håller på att trilla sönder! Sen köpte jag nya skor också. Bruna boots typ. Behöver något att variera mig med. Riktigt nöjd!




Grease

119846-32

Grease-musikal Malmö idag. Woho, det svängde. Sjuuukt bra! Visserligen hade dom ändrat ganska mycket från filmen, men det gjorde verkligen ingenting. Riktigt rolig, bra dans och bra sång. Dessutom (!) fick vi komma backstage eftersom vi känner han som spelar Kenickie. Coolt va?! Stod liksom typ två meter från Måns. haha, inte för att jag bryr mig så mycket egentligen. Meeen, lite småcoolt som sagt :p
Bästa scenen var ju lätt Grease lightning när alla killarna kom ut utan tröjor.. Gissa varför?

hum hum hum

Dagens kluringar:

-Hur kan cigarettfimpar rulla i uppförsbacke?

-Varför trasslar ipodsladdarna sig när man minst orkar trassla upp dom?

-Varför lyckas man ha på värsta hårdrocken på ipoden när man ska gå ut med hunden klockan halv sju på morgonen?


-Vad är det för skillnad på bakpotatisen till vänster och den längst bort till höger?


Pannkakor vs. bakpotatis

Just nu sitter jag i skolans bibliotek och har precis gjort nästa veckans ekonomiläxa. Känner mig ganska duktigt faktiskt. Vi har jättelång håltimme innan naturkunskapen och jag har inget att göra, därför hamnade jag här. Oj, shit vad jag är hungrig.. Valet står idag mellan bakpotatis med räkröra eller potatis och purjulöksoppa med pannkakor. Det lutar åt pannkakor och sallad faktiskt. Soppan är inte god och bakpotatis börjar man tröttna på.
Äntligen helg nu snart i alla fall. Planerna består av övningsörning, Grease-musikal, skriva historiarbete.. kanske.. och köpa skor!
 Nä, kanske borde gå och göra något vettigt. Typ ta reda på vad vi egentligen ska skriva i vårt historiearbete som ska vara inne om en vecka. Det enda jag vet är att jag ska skriva om varför decentralisationen blev mer centraliserad. Hmm.. vad som blev centraliserat och varför har jag iiiiiiiingen aning om. Jaja.. ooh, snart lunch! Yes!

YES!

Jag har överlevt veckan! Okej, en dag kvar.. Men imorgon är det fredag, så det räknas knappt. Tre prov, träning, hästar.. Fullt upp, men jag klarade mig utan att deppa ihop helt! Fick ett litet deppryck igårkväll bara. Världens Grekland-längtan. Sol och bad och hotell lockar väldigt mycket i det gråa höstmörkret som börjar dyka upp nu.

Hade sjuuukt jobbig idrott idag. Cirkelträning, typ 24 stationer sammanlagt, och aktiv vila vilket innebar att vi skulle jogga. Riktigt jobbigt. Och inte nog med den träningen idag, utan nu ska jag iväg på bandy ikväll också. Bud på att belöna sig med lite nutella.. :p MUMS!


:(

ÅHHH .. TAKE ME BACK!

Hola!

Det har varit en bra dag idag. Började med naturprov i morse som jag tror gick helt okej. Sen företagsekonomi, dock lite segt.. Dagdrömde mest, men det var trevligt det också :D Efter lunch var det spanska, och spanska är kul! Efter spanskan var det dags för matte och jag tror alla var nååågot nervösa eftersom vi skulle få tillbaka våra prov. MEN! Jag fick vg, wohohohohohoooo! Det förgyllde min dag!
Onsdagar brukar vara långa och sega, men idag gick det bra. Mindre deppigt och mer glatt!
Efter skolan var jag i stallet hos min lilla Banan, och nu har jag pluggat inför spanskprovet imorgon. Men nu har jag Lost-paus. Så jeeeeekla spännande!

See ya soon on the moon


Dagens: Pernilla precis innan hennes penna går sönder och flyger åt alla håll.
 - Alltså, man märker att detta är sån lågpris vara. Den har liksom ingen riktigt stad...ga...

Lefkas -06


Ba ba bababa um baba um ba

Faaan vad segt det är att komma igång med att plugga... "jag ska bara, o sen ska jag bara.." Till och med städa är mer lockande än att sätta sig med naturkunskapsboken och läsa om syror och alkoholer och annat shit. Hade företagsekonomiprov idag, och nu hem och plugga till nästa. ORKA!
Nu har jag i alla fall precis varit ute på en promenix med vovven i solskenet. Riktigt härligt väder!Det gör mig glad:)  Resten av dagen består av innebandy och plugg. Har ju nämligen två prov till innan denna veckan är slut...

Igår såg vi film om projektet "don´t drink and drive" i skolan. Så riktigt jävla hemskt. Fick höra tre personers berättälser, som råkat ut för eller själva kört rattfulla. Tänk att köra ihjäl sin kompis, eller säga hej då till sin dotter som ska iväg på fest och inte veta om att det är sista gången man ser henne. Jag kan inte förstå hur man klarar av att leva efter att man har förlorat någon som man älskar. Tydligen tar man sig igenom det, men det måste vara så jäkla svårt. Jag berundrar verkligen dom som gör det!
och det här med att köra onykter.. please don´t...

tjingeling!

effektiv eller vad?

Äntligen helg! och jag har varit sjukt effektiv idag. Åkte till skolan klockan åtta som vanligt, hade franskprov som iofs gick sådär... skiiiitsvårt! Sen slutade vi halv tio, och så åkte jag toch Alle till stan. Mest för att kolla runt lite , men det är farligt att göra så. Blev lite shopping ändå.. Mina pengar bara försvinner! konstigt.. :p Efter stan lagade jag lunch till mig själv. Lyckades få till lite scrambled eggs och köttbullar. haha, kan dock inte påstå att det blev jättelyckat. 
nu, har jag dessutom städat ovanvåningen. helt frivilligt! duktigt va?!
Man hinner med myket om man vill :p Ska hinna med stallet och ridning också innan jag slår mig ner i soffan och tillbringar resten av kvällen framför tv:n. :)


sommar, sommar, sommaaaaar!

sommarlängtan eller vad?



"I told myself I won´t miss you"

Hinder - Better than me

" I told myself Iwon´t miss you, but I rememer what it feels like beside you"

I´m thinking of you...

carbear

Torsdag

Hemma från bandyträningen nu. Har hunnit med både det och hästen idag. Skrittade en lång runda och fick till och med lite sällskap av Nicki idag :) Sen hem och slängde i mig mat och iväg till bandyn. Inte alls bra att äta så tätt inpå träningen, blir ju typ tio gånger tyngre att springa! Träningen gick i alla fall bra. Först fys, sjuuuuuukt jobbigt, sen övningar och spel. Riktigt kul idag! Match till helgen och vi SKA vinna!

Skolan var ganska onödig och tråkig idag. Simning på gympan. Var inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli. Först simning och sen livräddning. Hmm.. om ni frågar Pilla ska ni nog ropa på någon annan om ni behöver räddas.. i alla fall om ni är kittliga :D
Efter gympan, som jag för övrigt kom till en halvtimme för tidigt till eftersom tog fel buss (extreeeeeeeeemt irriterande), hade vi spanska. Imorgon har vi bara en lektion. Franskprov, sen ska jag, Alle och Vicky in till stan och kolla runt efter skor. wihoooo


Dagar i livet


onsdag avklarad


öööögon              -      Jag o Vicky       -    Jag o Pilla          -        Jag o Alle           -      My shoes
 
Ännu en onsdag avklarad. Om man bortser från att dagen var extremt lång (8-15.45) och matteprovet sista lektionen, var det en ganska rolig dag :) Extra roligt hade vi innan och på spanskan. Då skickades Vickys kamera runt och dagen blev dokumenterad.
Matteprovet gick för övrigt åt skogen tror jag... Dumma, dumma, dumma trianglar, kvadrater, algebra o ekvationer!

Nu är jag ensam hemma. Riktigt skönt! Ska snart sova. Sovmorgon imorgon o ska passa på att sova ut. Det behövs! Sen blir det simning på gympan, vilket jag inte är ett dugg sugen på. Bikini-säsongen är liksom över nu tycker jag.

Resten-av-veckan-planering

Tors: Skolan, rida, innbandy
Fre: Skola, stan, rida, fiiiiiilm
Lör: Rida, bio med mamma o lillebror, träffa kompisar... vill någon va med mig på lördag? :D
Sön: Innebandymatch, pluuuuuugg




stress?

Dagen blev ändå inte så stressig som jag trodde att den skulle bli. Fast det beror nog på att jag hoppade över bandyträningen idag.. usch usch, fy på mig! men när man nästan börjar gråta på lektionen för att vi har så jäääävla mycket att göra, tycker jag att man får lov att göra det.
nu har jag pluggat matte heeela dagen, och jag tror att jag kan det. det känns så nu i alla fall, men vi får väl se hur glad jag är efter provet imorgon.
för tillfället hinner jag typ inte med mitt liv. allt går i 190 och jag hinner aldrig ta det lugnt. är det inte skola, är det plugg, o är det inte plugg är det stallet eller träning. sjukt deppigt och sjukt utröttande. motivationen är nere på noll! jag har sagt det förr, och nu säger jag det igen. LOV TACK!

för övrigt gick inte min önskning i uppfyllelse. blev tvärtom IGEN! så nu vet jag det, jag ska helt enkelt ge upp önskandet för gott och förlita mig på min tur-buddha-nyckelring!


22.22

twinsen


Nu var klockan nyss 22.22. Då får man önska. Men jag har gett upp mitt önskande.. Blir bara tvärtom.. Fast nu önskade jag ändå. En liten önskning. Meddelar om den slår in ;)
00.00 får man också önska. Det gjorde Vicky ( www.victoriassecret.blogg.se )och jag under malmöfestivalen. 00.00 vid kanalen. bildbevis ovanför! ;)

bläsch

bläch är just nu det rätta ordet för mina känslor mot matten! dumma dumma dumma. jag KAN inte! matteprov på onsdag och jag känner att det kommer gå dåligt!
och jag borde göra engelska och historia nu också, men allt jag vill är att sova! varför har jag ingen motivation?! jag orkar inte mer... LOV tack!

Helgen

Blogg? Ska jag ha en sån? Jaa tydligen, alla andra har ju.. :D
Denna helgen är bra att starta blogg. Jag har gjort massor. Knappt kännt av att det är helg...
Igår. Lördag. Upp 07.00 och iväg till Halmstad. Min kära farfar fyllde 80 och han skulle firas med en svampplockningsdag i skogen, och sen middag på kvällen. Träffade resten av släkten, som skulle med, hemma hos farmor och farfar, och sen bar det av.
Det regnade, jag hittade bara tre svampar (eller, inte ens det. farmor hittade dom och jag plockade), och jag var extremt trött, men mackorna, kaffet, prinsesstårtan och familjen gjorde det till en härlig dag :)
Middag på Ulvereds Hjorthägn på kvällen. Satt och kollade ut på hjortarna i hägnet medan vi åt. Mycket gott och mycket trevligt! Dock liiiiite läskigt att sitta och kommentera hur söta djuren var, samtidigt som vi satt och åt dom...

Idag. Söndag. Upp 07.15 och iväg till stallet. Skulle iväg o tävla med min kära Banane. Lb:1 i Skanör. Bara träningstävling, och inget jätteseriöst, men det var jättekul och jag är jättenöjd! Riktigt kul att komma ut lite och inte bara sitta och rida i skogen alltid. Banane var jätteduktig, trots lite ont i hovarna, och vi fick ganska bra poäng till och med. Loooove that horse! ;)



RSS 2.0