Jag tycker inte om...

Jag är inte alls på humör för tillfället. Jag tycker inte om att det är en hel vecka kvar, jag tycker inte om att det har blivit höst så snabbt, jag tycker inte om att jag har humörsvängningar som jag vet inte vad, jag tycker inte om att jag gråter för minsta lilla, jag tycker inte om att det är skola. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig och inte vakna förrän nästa fredag.
Det enda som piggar upp lite är att det snart är helg, och att vi ska ut och shaka as ikväll.  

Ett tips!

Dagens första träningspass avklarat. ETT TIPS: Klipp inte gräset med handklippare när det är blött! Fy fan vad jobbigt. Puh säger jag bara... Nu är det 20 minuter till nästa träningspass börjar. Då är det bandy som gäller. Också jobbigt men tio gånger roligare! :)

Kvällen blir stressig. Efter bandyn som slutar kvart över sju, ska jag ta bussen lite över åtta, möjligtvis fem i om jag hinner (dock inte så troligt). Målet är Malmö och Mando Diao. Ska bli sjukt kul! Men regnet får allt hålla sig borta!


Sen måste jag tillägga att jag saknar min Oskar. Va uppe hos honom hela förra veckan och hade det super! Jag visste faktiskt inte att man kunde sakna någon så mycket...  Kan inte fatta att det är tre veckor tills jag får se honom nästa gång. Eller vänta nu lite här... Nu är det bara två veckor kvar. YES!


Bra dag :)

JAAAA! Idag kommer Oskar :D Äntligen! Om fyra timmar kan jag pussas o kramas hur mycket jag villl :)

Dessutom slutar jag jobba om två timmar. Sen jäklar är det sommarlov. Passar det inte bra att vädret verkar ordna upp sig till nästa vecka?

Mmmm, bra dag idag :)

AJ!

Jag måste beklaga mig. Igår ville Banane inte alls gå bredvid in från hagen, utan han for iväg ensam. Detta resulterade i härliga sår på mina händer. Grimmskaft är fan farliga! Fick ett nice köttsår på lillfingret, som gör så jäääkla ont. Värker, pulserar, är jättevarmt och dessutom är fingret nu lika tjockt som mitt andra lillfinger som jag klämde i köksdörren när jag va liten. Jag tycker i alla fall vädligt synd om mig själv eftersom det höll mig vaken igårkväll, och dessutom stör mitt arbete idag.
Fast, sen inser jag också att mitt lilla finger inte är något alls i jämförelse med vad andra ibland tvingas lida för. Dom är det defenitivt synd om!

RSS 2.0