Nedräkning

Imorgon: GREKLAND!

image171

Mmm flickor, imorgon åker vi :D

Naturbilder

image163
Jag kan inte hjälpa det... Jag är galen i att fota natur.
Äntligen!

Äntligen, äntligen, äntligen har all teknik runt mig valt att börja samarbeta. Så nu, finally, kan jag dela med mig av allt jag fotar med mobilen på dagarna :)

Nedräkning

Tre dagar kvar till Grekland! Waaaaaaaaah :D

SOMMARLOV!

Glömde ju säga...


ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Klippning

Waaah jag har klippt mig! Och kort blev det... Eller okej, nu lät det som att jag har klippt mig jäääääättekort. Men det har jag inte. Nu är det långt, men jag saknar mitt jättelånga hår... Fast nu har jag gått med det i några timmar och jag börjar gilla det. Fräscht och praktiskt. Skönt att det är kort i sommar...Va ju faktiskt ganska trött på det ändå... :p 


It´s nice to smile

Hemkommen från Oskar igår. Har tillbringat helgen med solnedgångar, Liseberg, sjöar och värme. Och Oskar då såklart ;) Som sagt håller jag med, har varit underbart!
Dessutom har denna dagen också varit underbar. Riktigt nice väder, och jag har badat i havet för första gången i år. Jättehärligt verkligen! Sen va skolan inte direkt seriös heller, utan dagen bestod bara av att lämna tillbaka böcker och få reda på betyg (som jag för övrigt är grymt nöjd med). Jag har även lyckats skriva klart min diktanalys, så nu slipper jag tänka på den.
Nä, nu är det promenad som gäller!
Puss!

It's nice to smile when I get your phone call at night
But I'd rather have you here with me, right next to me
I miss the way you hold me tight


Hej sol

Ha! Det lyckades! Solen skiner och jag börjar bli bruuuun. Nice!

Sen måste jag tillägga att jag köpte nya örhängen igår. Dom är jättegula o jag blir helt glad av att bara kolla mig i spegeln. Riktigt färgglatt för att vara jag. Men nu är det sommar och alltså är det färg som gäller :)
_________________________________________________________________

Haha jaaa jag säger då det. Jag och sol alltså. När jag kom in efter att ha legat ute hela dagen hade jag visserligen fått färg, men den va allt annat än jämn. Först och främst hade jag märken av t-shirten efter morgonens promenad, sen va jag helt flammig runt naveln och jag hade även en knallröd fläck mellan brösten eftersom jag hade glömt smörja in mig just där. Snyggt? Haha nej, verkligen inte. Får hoppas på att det röda kommer bli brunt... Att jag aldrig lär mig.

Var är solen?

Om det nu står i tidningen att det ska vara sol idag, varför kan det då inte vara det? Jag som skulle ligga ute i min nya, fina bikini och bättre på solbrännan samtidigt som jag skulle plugga allt som behöver pluggas... Nu väntar istället en promenad, och efter det är solen framme. Eller hur?! Jag orkar inte sitta inne vid skrivbordet hela dagen. Dessutom har jag huvudvärk... Nä, som sagt, lite sol o sen är jag på topp!


Äntligen fredag

Årets första utomhusträning med bandyn resulterade i att jag nu har myggbett överallt och träningsvärk i hela kroppen. Och då menar jag hela!
Men idag är det i alla fall fredag och sommarlovet närmar sig allt mer. Just nu känns det välbehövligt. Min hjärna orkar helt enkelt inte ta in mer. Den är full!
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med film och kanske lite godis till och med :) Sen blir det nog sova för resten av min lediga tid i helgen ska ägnas åt plugg! Puh alltså, nästa vecka är inte nådig. Men sen så, efter det är det slut. Ge mig sommarlov NU! 

RSS 2.0