Dagens

Dagens låt: 30 Seconds to Mars - From yesterday
Dagens härliga: Promenad på stranden. Lämnade till och med ett fint meddelande efter mig :)
Dagens duktiga: Städade. Haha, välbehövligt kan jag tala om...
Dagens goda: Hittade en godispåse i skåpet...Ops!
Dagens Tv-program: Lost. Ojojoj vad spännande!
Dagens kvar att göra: Soooova :p

Rull, rull

Jag ska ut på en premiärtur med rullorna. Nu är det sommar! Wiiie :)


image161

Myggor!

Ååååh jag tycker inte om myggor! Satan vad det kliar på mina ben. Jag döööööööör....

Överaskningsfest :D

Den 21 maj fyllde Alle 18 år :) Och ojoj vad mycket prat det har varit om fest. Det passade ju aldrig... Så när skulle det bli av? Utan Alles vetskap planerades det ett överaskningsparty. I fredags var det dags och det blev väldigt, väldigt lyckat! Jag är mycket imponerad över att 25 pers har lyckats hålla tyst om det. Vi har visserligen fått rädda många situationer med tydligen var det inget som märktes, för det var verkligen en förvånd Alle kom in genom dörren. Men som sagt, en mycket trevlig kväll! God mat, trevligt folk, dans. Hoppas du blev nöjd Alle och att du ahde trevligt. Det hade jag i alla fall :)

image150


Lite random bilder:

        

Rosa naglar

Jag har precis målat mina naglar i ett extremt rosa och extremt illaluktande nagellack. Målarfärg tror jag bestämt att det luktar... ISCH! Ni som träffar mig imorgon ska få se ;)

Åter på resande fot

Det har varit mycket tågåkande på sista tiden. Denna helgen begav jag mig återigen uppåt landet. Motorcyklar, promenader, grillning, filmer och folkrace har stått på schemat. Som sagt, en mycket trevlig helg och jag längtar redan till nästa gång :) Det är tråkigt att det inte blir oftare, men bortsett från det och att vi har omänskligt mycket att göra de sista veckorna i skolan, trivs jag väldigt bra med mitt liv just nu!


Turkiet

Ännu en resa planerad. Typ två dagar efter Korfu bär det av till Turkiet med motti och lillebror. Trevligt ska det bli :)

image149

Psykologi eller sol?

Just det, jag skulle plugga psykologi ja. Började, men sen kom jag inte så långt. Har sjukt tråkigt för tillfället. Vill ut i solen.. Och dit ska jag bege mig. Med psykologiboken i högsta hugg! Slog mig nyss att man kan kombinera...

Tango Maureen

För någon vecka sen räknade jag bort ett framtida yrkesval. Orienterare. Hm, inget för mig... Idag har jag däremot hittat den perfekta framtiden för mig och Vicky. Tango! Vi va grymma. Men Vicky, du får allt ta och fortsätta vara man. Tyckte du va ganska bra på det ;)

image148

En god gärning?

I fredags berättade jag för mina kompisar om en god gärning jag gjorde i stallet. Dock höll dom inte riktigt med... Hm, avgör själva. Såhär va det:

Jag höll på att göra i ordning mat till hästarna och hittade vad jag trodde var en död mus. Jag plockade upp den och slängde iväg den. Då ser jag hur den rör lite på benen och munnen. Hm.. inte död. Vad göra? Jag lär ju inte kunna rädda den. Jag borde döda den. Men, hur fan dödar man en mus? Jag fortsatte med mitt ett tag och sen kom jag på vad jag skulle göra. Stallkatten! Det är ju bättre att den får en naturlig död... Och dessutom mättar en hungrig katt. Eller hur?! Så jag sprang iväg och hämtade katten och gick sen in i stallet för att fortsätta med vad jag höll på med. Kruxet var, att efter ett tag kom katten in med musen i munnen. Tydligen var det bara framdelen som var god... För efter ridturen låg där en halv mus i stallgången. Blä...

Anyway, vad tycker ni? God gärning eller inte? :p

Löööördag

Kränga godis och chips hör till när det är festival-dags. Alltid lyckas man äta för mycket :p Men alltså, bidragen i år? Det har inte varit mycket bra. Typ Sverige (såklart), Ungern och Finland som va bra. Sen måste jag säga att Frankrike och Ukraina va lite coola faktiskt. Men bra? Nä... 

Har jobbat idag. Från tio till sex med att trycka ut luftbubllor under etiketter på kartonger och sen sätta på nya etiketter. Extremt spännande... Men jag kan tala om att det sitter fint med lite pengar! 



För övrigt vill jag att det ska bli torsdag...

Stockholmsbilder!

Bilder från Stockholmsresan med laget finns att se på http://www.pixbox.se/alb_show_id368772_page0.html.
Lova att ni ignorerar alla bilder på mig där jag är osminkad ;)

Vilken bra måndag!

Blombud. Det ni ;)

Jag trodde faktiskt inte att det fanns sånna killar.
Men så hittade jag en.
Alltså; dom finns :)





Optimism är bra...

...men bland kan det nog leta till lite dumhet. Idag till exempel har jag nog varit lite väl optimistisk.
Visst, det var varmt i trädgården, men det var lite väl kallt att ta en promenad med hunden i bara t-shirt och shorts. Såg ut som en kyckling när jag kom tillbaka.
Visst, mörk choklad är gott. Men 100 %? Njä....
Visst, det är en fin kväll. Men det var för kallt för att cykla hem i bara tjocktröja. Jackan som låg i cykelkorgen orkade jag ju inte ta på mig.. nejnej...


Dagens artist: Mika
 

Stjärna

Visste ni att precis innan det blir mörkt, så är det bara en enda stjärna som syns?
Starkt och mitt på himlen lyser den. 
Med den stjärnan har jag minnen.

image147

Dagens konstaterande

Idag har jag konstaterat att jag kan räkna bort ett framtida yrkesval. Orienterare. Nä, definitivt inget för mig. Visst, nice att springa men den här idéen med att följa en karta för att kunna knipsa på ett papper, är helt enkelt skum :p
Dessutom kryllar det av fästingar i skogen. BLÄ!


Sen behöver vi ju inte nämna att den största anledningen till att jag inte borde satsa på orientering är att jag suger! Suck för felritade kartor, outmärkta stigar och flyttade kontroller ;)

Jag är glad

Helgen?

Jag är glad. That´s all I have to say :)

RSS 2.0