Uppskjutet pluggande

Det slog mig, att på två dagar har jag varit utanför huset i ungefär tre minuter. Därför tyckte jag att jag med gott samvete kunde skjuta upp mitt pluggande ytterligare en timme och ge mig ut på en promenad istället :)
Men, nu har jag hämtat mig en kopp te, och ska försöka få lite gjort på mitt kulturarbete ändå.

Operation måla, storstäda och möblera om

Just nu pågår operation måla om, storstäda och möblera om på mitt rum. Ska bli roligt att ändra om lite och framförallt slippa min skrikande limegröna vägg. Vad tänkte jag egentligen?
Nu blir väggarna istället fräscht vita. Fick faktiskt en hel del gjort idag. Har dock känt mig väldigt oeffektiv och seg. Har en förkylning pågång, plus att min mage säkert är tre gånger större än vanligt. Sjukt spänd och ont gör det!


Det har för övrigt varit en extremt lång helg. Varför är dom bara såhär långa när jag är ensam och vill att den ska ta slut så det kan bli nästa helg?

LOV LOV LOV

LOV! Så underbart härligt. Har inte lyckats hitta något jobb tyvärr, så istället ska jag ägna mig åt att göra en massa nyttiga saker. Typ måla om på mitt rum, plugga körteori, träna och soooooova. Nyttigast av allt ;)
Men man kanske skulle ta o skriva färdigt sitt kulturarbete idag? Då kan jag ju slippa tänka på det på lovet. Mmm, bra idé! Kultur, here I come.Okej, jag måste klaga lite. Varför, VARFÖR har jag inte skrivit mer på mitt arbete? VARFÖR är jag så korkad? Jag orkar inte skriva mer. Så trist, och dessutom skitsvårt. Försök själv att göra en analys på målningen av Karl XI under slaget vid Lund eller Stalin på nån trappa. Nä just det, det är inte lätt!

 

Skogspromenad en torsdagsförmiddag

image211


Torsdag, och därmed en och en halv dag kvar till lov! När man dessutom får en härlig skogspromenad med vovven såhär på förmiddagen blir dagen ännu lite bättre!

Snart är det åter dags att åka till körskolan. Ska bli riktigt kul idag. Sjukt taggad inför mitt körkort. Nu ska det pluggas och köras som attan. Mmm, snart har ni mig på vägarna :D

Läskig bildröm

Innan dagens körlektion sov jag en timme. Precis när jag hade somnat, drömde jag en sjukt äcklig dröm.

Jag hade precis satt mig i bilen och börjat köra, när jag känner hur trött jag är. Plötsligt går det alldeles för fort och hade inte körläraren bromsat hade vi krockat med bussen som stannat framför oss. När vi sedan kör vidare är jag fortfarande trött, och allt jag kan tänka på är att jag inte får stänga ögonen. Jag får inte somna!

Sen vaknar jag. Tanken på att inte få somna fick mig att vakna. Läskigt!

Gone!

Vaknar mitt i natten av att mamma säger att skolan brinner. Suck, alla dessa rykten... Trött och nattseg kämpar jag mig ändå ur sängen. Detta måste kollas upp!
Det var inga rykten. Numera är delar av min skola helt borta, den del jag dessutom är mest i. Den har brunnit upp. Helt borta. Så nu väntar väl pluggande i baracker framöver. Kul? Ehm, nej!

image210

Bild: newshunter.se

Elin + David

www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Precis som Pilla borde jag alltså dejta David Hellenius.
Pilla, vem hinner först?! Grrrr....

Myshelg

Har varit en helg med mycket mys, som alltid med min älskling :) Vi kom fram till att bio borde ses oftare. Har man dessutom tre presentkort blir besöket nästintill gratis (om man räknar bort svindyra parkeringshus som man dessutom inte hittar utgången i...)

Gillar man fantasy ska man definitivt se Stardust. En väldigt typisk fantasy-film, men bra! Dock var det första gången jag tvingades springa för att hinna i tid till filmen. Men vi hann, blev tyvärr inga popcorn bara... Som sagt, är det i alla fall fruktansvärt mysigt med bio :)

Mer i helgen? Motorcykel, promenader och maaaassa mys.
Längtar redan till nästa myshelg!image209

DJ Tiesto - Touch me

You touch my mind in special places
my heart races with you
i'll take your love and i'll take my chances
I'll take them with you

Touch me in the mornin
and last thing at night
keep my body warm baby, u know it feels right
take it a little higher
i'm takin it too
tell me what your feelin
i'll feel it with you

My heart races with you

Det är skrämmande hur fort tiden går. Tyckte nyss det var söndag, och nu är det snart dags för ännu en fredag och en helg. Visserligen väldigt skönt, men det är lite läksigt att tänka tillbaka på det gånga veckorna och inse att allt bara är suddigt. När gjorde jag vad?

Fick även lite läskig information idag. Uppskrivningen är bokad. Yupp.
Nu blir det till att plugga.

Walking on sunshine

På höstpromenad i Falsterbo


Kanelbullens dag

image202

Kanelbullens dag. Vilken trevlig dag!
Nu ska jag ner o mumsa i mig den andra bullen för dagen :)


Rosa motorcykel

Har man en motorcykeltokig pojkvän, kan man inte låta bli att bli lite påverkad ;)
En sån här ska jag ha.

image201

När blir det bättre?

Fan också! Det här var det sista jag behövde just nu...

En ny väg

Idag har jag tagit ett stort och svårt beslut. Jag följde mitt hjärta, så nu får vi se vart denna vägen leder.


Livet förändras, och ibland måste man helt enkelt välja.

High or low?

let your body decide where you want to go

mmm, det ska jag göra. Nu ska jag sluta tänka på vad alla andra tycker, och göra precis som jag vill.


en klok slutsats, som följd av en total deppdag.

RSS 2.0