Dagens konversation

Jag: Jag har ett sår i näsan...
Vicky: Har du en sparris i näsan?
Jag: Haha, näää, ett sår!
Vicky: Jaha.. Jag trodde det var något nytt uttryck...


Dagens

Dagens låt: Timbaland - Apologize

Grattis till Pernilla :)

Shit, en skata höll precis på att skrämma livet ur mig. Vad menar den med att flyga in i mitt fönster och titta argt på mig? Usch.. Birds-feeling.


Till något trevligare:
GRAAAAATTIS
till Pillis som fyller år idag! Hoppas du har haft, och får, en super 18-årsdag!

image200

Lite bilder :)

Hittade massa fina bilder på Pillas pixbox. Hade helt missat dom. Här är först några från insparkskvällen och sen kommer en av bilderna från Pillas Black & White Party i fredags. Dock var det bara Alle som var white :) I vilket fall hoppas jag på fler bilder därifrån senare!


Det var en kul kväll :)image199
Två svarta redheads på Black & White Party :)

Plugga? Sova!

Nu är det dags. Nu sätter plugget igång. Jag borde verkligen vara effektiv och plugga en massa och bli riktigt, riktigt filosofisk inför provet på onsdag. Men jag orkar inte. Plugg är ju såååå tråkigt!
Vill mycket hellre sova...

image194 image195
Skolans soffor rockar!


Nu ska jag istället ta itu med att dammsuga.
Mmm, för det är bättre än att plugga!


If anything can go wrong, it will

Idag säger jag bara en sak:

BLÄ!


Förkyld

Idag har det verkligen varit "tops-feeling". Jag är den blåa pinnen och mitt huvud är bomullstussen.
Min näsa har förvandlats till en stor, röd, torr klump.  Kunde inte ens andas när jag bostade tänderna innan. Då är det ganska illa. Men trots allt detta är jag ganska pigg. Fick dock välja bort bandyn ikväll, kände att jag borde satsa på att bli frisk istället. Så det ska jag bli. Resten av veckan ska jag kurera mig med te och tv, och sen ska jag vara fit for fight till helgen :)

Natti natti!

Sällsynt skolenergi

image193

Ibland får man sina energiryck...

Jag har hittat min prins :)

Efter tre långa veckor stod han äntligen utanför min dörr. En hel helg hade vi framför oss. Men mot min vilja försvann helgen fort, fort...
Jag saknar honom redan! Hans lukt, hans kramar, hans röst, hans ögon och hans leende. För varje gång vi träffas, tycker jag bara mer och mer om honom.
Är vi i samma rum kan jag helt enkelt inte hålla mig borta.

Med honom är jag alltid glad. Med honom känner jag mig hel.

Jag behöver alltså inte kyssa en massa äckliga paddor, för jag har hittat min prins :)

image192

What is true love?

Åååh hur underbar är inte denna?

http://www.youtube.com/watch?v=H5KSK6IXdUg


Achievment

Ibland krävs det ett lexikon för att man ska komma på det svenska ordet för nånting. Det är rätt skumt egentligen. Men om ni vill veta så betyder achievment i alla fall prestation.
Och dagens prestation är att jag fick igång datorn. Kopplade och hade mig alldeles själv. Riktigt stolt :) Visserligen behövdes det samtal till både pojkvän, pappa och morbror... Men jag tänker inte tala om vad som va fel från början, för det är pinsamt ;)

Nu ska jag smutta vidare på mitt te och njuta av att det snart är tisdag och därmed en dag närmare fredag.
Puss på er!

På väg mot höst

Jag och barn går verkligen inte ihop. Det är nästan sorligt. Hälsade på lillkusinen idag och det började med att hon bara stirrade på mig och sen är jag försökte prata med henne började hon gråta. Kul... Känner mig verkligen omtyckt då :p Så jag hoppas verkligen att jag ska lyckas bättre om jag någon gång får egna barn. Men när det blir så här kan jag ju tala om att jag är skeptisk. Kanske bäst att hålla sig undan och satsa på hästar och hundar. Dom förstår jag mig i alla fall på :p


Hjälp vad det blåser ute. Har varit riktigt höstväder de senaste dagarna. Har bestämt mig för att ha mina bruna boots på mig imorgon. Provade dom igår, och blev jättesugen på att använda dom. Så nu har jag med andra ord gett upp sommaren. Bara att börja förbereda sig för tjocka koftor, te, filmkvällar och regn. Men det ska faktiskt bli mysigt, så jag ser fram emot det lite :) Man behöver nog alla sorters väder, och i och för sig har vi ju inte direkt fått någon sommar men just därför har jag gett upp. Nä, framöver är det höstmys som gäller :)

RSS 2.0