Favoriter

Nu ska ni få se lite av mina favoriter.Favoritfrisyr. Ett snyggt och enkelt sätt att få undan den där luggen som jämt hänger i ögonen.

Favoritskor. Jepp. Funkar till allt. Älskar mina converse.
Favoritpartyskor. Sjukt sköna trots den höga klacken. Med dem klarar jag många timmar på dansgolvet.
Favoritarmband. Enkelt och snyggt. Snart ska jag åka och köpa en liten kompis till det...
Favoritjeans. DrDenim. Jättesköna!Favorit nr1. Jag älskar att ha någon att älska.

Till Lund

Nu ska jag hastigt och lustigt ge mig av till Lund. Vilken trevlig överaskning det blev idag :)

...and I´m alone

Vi hade hela sommaren. En hel lång sommar. Vi skulle till Grekland, vi skulle till Liseberg, vi skulle åka motorcykel i solnedgången, vi skulle gå på bröllop. Nu har vi gjort allt det, och det som verkade så långt borta, hösten, är här. I morse tog han motorcykeln och begav sig till Lund för att påbörja sina studier. Kvar är jag. Ensam.

Hela dagen har jag gått runt med en klump i halsen. Jag saknar honom så mycket redan. Här är så tomt. Egentligen känner jag mig lite fjantig som känner såhär. För de fem milen till Lund går ju inte ens att jämföra med de 30 upp till Örby. Men jag kan inte låta bli. I tre månade har det varit han och jag. Tillsammans nästintill varje dag och varje natt. Ska jag klara mig själv nu? Det verkar så...

Jag längtar i alla fall mer än någonsin innan till helgen.MattantsklädernaSåhär kommer jag se ut största delen av hösten. Hett eller hur?!

Sista kontorsdagen

Nu ska jag snart påbörja min sista dag här på kontoret. Sen är det bara att ta på mig mattantskläderna och bege mig ner i produktionen och hjälpa till inför glöggsäsongen. Lite tråkigt faktiskt. Jag tycker bättre om att sitta här på kontoret och kunna bestämma själv över mina tider och framförallt att kunna klä mig i vanliga kläder.
Men men, det blir nog bra när jag väl kommer igång.


En outfit

Ännu en :)


Dagens kloka

Fy sjutton vad jag är trött! Jag gäspar och gäspar och gäspar och gäspar... Det tar aldrig slut. Men snart är det lunch och jag ska ta en promenad och gå o köpa en sallad. Förhoppningsvis piggnar jag till lite då.
En klokis:

Bästa sättet att lyckas är att bestämma sig för att lyckas.


Mer godis...

Gah, nu har det dykt upp ännu mer godis i kopieringsrummet. Hur ska man lyckas hålla vikten på det här företaget?
Då är det bra att vara i produktionen. Där går man ner två kilo på två veckor...Nä, nu ska jag nog ta och börja dagen med en dumle!

Godismonster

Nu blir det farligt... Chefen har köpt hit Toblerone...

Cirkus ikväll

Ikväll ska vi gå på cirkus har vi fått för oss. Tänkte att "Ja, det kan ju vara kul. Det var längesen. Och det kan ju inte vara speciellt dyrt heller...". Men det var allt annat än billigt kan jag tala om. 200 kr styck för biljetterna. Så går det när man köper saker utan att först kolla vad det kostar. Men det ska i alla fall bli kul.Och ja, jag hittade till Lund. Och ja, jag hittade en klänning. Det bästa av allt. Superfin! Jag längtar jättemycket tills jag ska ha den på mig, och tills det är dags för bröllopet. En hel helg i Ystad på vandrarhem med massa mys tillsammans med Oskars släkt. Jag diggar hans släkt.


Shopping i Lund

Idag ska jag bege mig mot Lund. NovaLund för att vara exakt. Jag ska se om jag kan hitta en klänning till bröllopet som hålls om två veckor. Efter detta ska jag möta upp ett stort flyttlass som kommer norrifrån. Oskars alla grejer ska ner till studentrummet. Sen passar de även på att köra ner lite andra saker. Haha och dom trodde att dom skulle vara i Lund till lunch. Jag tvivlar. Men vi får väl se.

Först och främst får vi väl se om jag ens lyckas hitta till Lund...

OutfitSka jag börja göra som alla andra och lägga upp outfits lite då och då?
Hmm.. jaa kanske... Vi får väl se om jag tycker det är kul :)


Framsteg

Igår gick det så himla bra att rida. Har haft lite problem med Furys bjudning och koncentration. Så igår längde jag lädren, för att på så sätt komma åt honom lite bättre och gav mig tusan på att det skulle bli en bra ridtimme. 
Sen Fury fick börja hoppa lite tycker han att det är mycket roligare att vara i paddocken. Direkt spetsade han öronen och spanande in hindret som stod i mitten på banan. 
Han är en häst som man verkligen måste hitta på saker med hela tiden för att hålla honom motiverad. Igår när jag varvade dressyren med att trava lite över bommar, kände jag verkligen att han lyssnade på mig. Jag kunde öka, korta. Fick till och med en och annan skänkelvikning att funka :) 

Även jag själv känner större motivation till att träna dressyr nu när Fury har kommit till stallet. Med Banane hade jag inga mål, eftersom jag redan visste att det aldrig skulle gå att åka med honom någonstabs på grund av transportolyckan. Men med Fury skulle jag faktiskt kunna ta och ge mig ut på några tävlingar till våren. Och då gäller det att vara i form :)

Idag ska jag rida igen. Fast idag blir det nog bara en tur i skogen. Han tycker ju faktiskt att det är mycket roligare. Trots allt...   


Bilder från Grekland


Under parasoll på stranden.Som den sanna djurvän jag är, kunde jag inte låta bli att hälsa på denna söta åsna.


Hundsällskap på vandringen upp i bergen.


Stolta klättrare. Yes, we did it!

SmyckenFörr hade jag i princip smyckesfobi. Nu älskar jag det. Framförallt armband. Det kan verkligen liva upp en outfit.

Hur?

Jag vill ha en sån...                   
...och en sån....

Hur sjutton ska jag få det att gå ihop?
Tills jag har klurat ut detta nöjer jag mig med att åka bakom Oskar, och låna Fury några dagar i veckan.

Onsdagens kloka


Det är förspilld kraft att oroa sig.


Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart.


Alla dagar är betydelsefulla.
Varför så otrevliga?

Nu när jag jobbar med att prata ganska mycket i telefon, kan jag inte låta bli att förundras över hur otrevliga många är. Jag är visserligen en person som tar åt mig väldigt lätt, men jag blir verkligen irriterad över hur folk beter sig.
Bara för att man är missnöjd över något blir det inte bättre av att man snäser. Dagarna blir så mycket bättre av att prata med trevliga människor. Bara ett "have a nice day" i ett mejl, gör faktiskt att man blir lite gladare.

Jag har faktiskt börjat tänka ännu mer på hur jag låter när jag pratar i telefon. Pojkvännen kommenterade till och med mitt sätt att prata när jag ringde efter pizza häromdagen. "Det märks att du jobbar med att prata i telefon".
Jag tycker om när folk är trevliga, förklarar vad de vill, lugnt och sansat, och uppskattar när man löser deras problem. Det är så mycket roligare att hjälpa till då.

Regn

Huh vad det regande i morse. Enda dagen som jag ska promenera från Oskars jobb till mitt på morgonen så pisseregnar det. Mina vita converse blev plaskblöta, så även mina fötter. Brrr... Jag fryser!

Ensam.

Just nu springer jag omkring i älsklingens blåa mjukusbyxor bara för att känna mig lite mindre ensam. Han har sprungit iväg på svensexa denna helgen, och för första gången på flera månader ska jag sova ensam. Jag kommer ju försvinna i vår stora säng och bland alla kuddar. Vad värre är, jag kommer ju frysa ihjäl! Jag har 
vant mig vid att ha en varm och mysig famn att krypa in i.
 
Nu ska jag i alla fall kolla på en film som verkar enorm dålig, sen ska jag gå och lägga mig och längta tills han kommer hem. Natti!

KärlekMånaderna blir fler och fler. Nu är vi uppe i 15.

En kväll på stranden


Sol.Pojkvän.


Bror.Hav.


RSS 2.0