Jag vill ha mitt långa hår tillbaka

Gud vad jag saknar mitt långa hår! Nu är det sådär mittemellan. Fult uppe, fult nere. Men snart är det klippning som gäller. Då ska det fixas en frisyr, och sen ska det odlas hår!

Titta bara vad långt det var...

image243

Förresten är det sorgligt när jag är så uttråkad att jag går och nynnar på julsånger...


Shopping!

Åh, jag längtar till imorgon. Till imorgon eftermiddag. Jag ska ge mig ut på shopping. Om mina uträkningar stämmer kommer jag dock bli någon tusenlapp fattigare.
Jag vet precis vad jag vill ha! Se nu till att finnas i affärerna, små plagg...

Österreich!

Long time no see.

Sedan sist har jag hunnit med en hel veckas skidåkning i Österrike. Den blev ett lov fullt av avslappning och roligheter. Sol och klarblå himmel fyra dagar av sex, extremt god mat överallt, övermysiga sängar, tidiga kvällar, härlig skidåkning och after-skiöl :)

image239 image240 image241 

image242

Det måste tilläggas att på bild nummer två finns den mest annorlunda och skräckinjagande liften någonsin. Men vi vande oss, vill man till favoritbackarna så vill man. Till och med livet sätts på spel...

Körkort!

Och jag är med KÖRKORT :D

Mössan är färdig!

image236

Titta, vad fin den blev! Jag är numera öppen för beställningar ;)

Mot solnedgången

Det finns nog inget bättre än att sitta på en häst och galoppera i full fart mot solnedgången. Man glömmer allt, och det enda som betyder något är hästen arbetande muskler under en och vinden som blåser i ansiktet. 
Jag hoppas att det är något jag alltid kommer få uppleva. Den där frihetskänslan är något jag behöver.  

Nu är jag glad igen!

Har varit hemma idag. På senaste tiden är det mycket som har varit jobbigt. Det har varit en tid fylld med depp och tårar. Men jag behövde en dag att ta igen mig och samla mig. Hitta motivationen. Och, jag lyckades....

Just so you know;) 


Framtiden

Framtiden. Just nu är det så mycket fokus på framtiden. Studenten närmar sig. Från alla håll hör man "jobb, studera, resa". Alla har sina egna tankar om framtiden. Många är stressade och nästintill panikslagna över att inte veta vad de ska hitta på. Men inte jag, jag känner mig inte stressad överhuvudtaget. Jag längtar efter studenten. Efter att få bestämma själv vad jag ska göra med mina dagar vare sig det gäller jobb, plugg, resa. Vad det än blir känner jag mig lugn. Det löser sig.
Visst, planering är bra. Men det löser sig. Man har fakiskt ett helt liv på sig att nå sina mål.
Så framtiden, den välkomnar jag med öppna armar!

A rose is a rose is a rose

image234


Det är underbart att komma hem och hitta rosor utanför dörren. Fredagen blev genast ännu bättre.
9 månader med pojkvännen!
Attans, vad jag älskar dig!

RSS 2.0