Did the rain inside my eyes, blind my site?

image233

Sol, vår och student... det gör att man håller hoppet uppe.När tar det slut?

Just nu finns det inget som jag tycker mer illa om än skolan.
Just nu finns det inget som gör mig argare än skolan.
När tar det slut?


128 dagar kvar till studenten...

Kuddkonstverk

image232image231image230

Såhär går det när man tvingar sin pojkvän att kolla på Harry Potter. Något uttråkad? Eeeeh... ja! ;)

Det tar tid att lära känna

När Banane nu har lämnat stallet, är det Fury som har blivit hans ersättare. Efter att ha ridit samma häst i mer än tre år, och sedan byter, inser man hur olika personligheter de faktiskt har. Hästar som hästar tror man. Fyra ben, man, svans och rädda för allt som inte går att definiera som ofarligt. Till och med jag som har hållt med hästar i större delen av mitt liv blir lite insnöad av att ta hand om samma häst i så många år. Banane var en sådan häst som överaskade. Jag trodde att han skulle vara vild och oregerlig, men det krävdes bara att vi skulle lära känna varandra och sen kunde vi ha hur kul som helst ihop. Vi kände varandra utan och innan. Visserligen kunde vi ha våra dispyter, envisa båda två. Ibland vann jag, ibland vann han, men vi hade helt enkelt kul ihop. När han skulle försvinna var jag förtvivlad... Men sen dök Fury upp och det kändes lite bättre. Det fanns någon att pyssla om och ge kärlek till igen. Men det varade inte länge förrän jag insåg: Det här är ju inte Banane. Besvikelse. Det var inte som förr att gå till stallet längre. Nu måste jag börja om. Jag måste lära känna på nytt. Fury och Banane är helt olika, trots att de nästintill har samma bakgrund. Fullblod och före detta galoppörer båda två.
Fury är trots sin yngre ålder mycket coolare och klokare. Envisheten har de dock gemensamt. Ännu har jag och Fury inte gjort upp om vem som bestämmer. Vissa dagar är det jag, vissa dagar är det han.  Jag känner mig orättvis när jag jämför honom med Banane. Banane och jag kände varanda i tre år. Fortfarande kan jag räkna gångerna jag har varit hos Fury. Men vi börjar få in våra rutiner och jag känner på mig, att om några månader, då är vi riktigt bra vänner. Det enda som krävs är tålamod. Tålamod att lära känna.

image221     
  


För att underhålla mig

image220

Här ser ni mitt nya projekt. Det ska bli en mössa :)

Brist på motivation

Jag har svårt att hitta motivation till det mesta nuförtiden. På morgnarnar ligger jag i min varma säng, funderar på att sticka ut ena benet för att göra mig färdig för skolan, men ångrar mig genast. Jag får utkämpa en kamp för att ens lyckas tända lampan bredvid mig. Dock är det förnuftet som brukar vinna, och jag kommer iväg till sist. Jag tar mig igenom dagarna, ständigt längtande efter nästa rast, nästa helg, och kommer utpumpad hem, men tvingas direkt at sätta mig ner för att plugga.

Imorgon har jag prov. Jag sitter med papperna framför mig, men kommer hela tiden på mig själv stirrandes ut genom fönstret.
Ibland känner motivationen ändå för att göra sig till känna, men inte idag. Idag är den nere på botten.

Ny design!

Designen är halvfärdig! Hur fasiken ändrar man kommentarsidan? Någon som har svar på detta?Hehe, hoppsan tjosan, det ändrade sig visst av sig själv... Men okej, uppdateringen är alltså: Den nya designen är färdig!


Helgen i bilder

Lite utav helgen :)

image217 image218Jag är på gång!

Oj, nu blev det ju värsta pressen här. Massa folk som lovar att följa det jag skriver. Jag ska försöka att inte göra er besvikna. Dock får ni vänta på de större förändringarna ett tag. I helgen lämnar jag nämligen Skåne, och beger mig norrut. Men som sagt, stay tuned. Jag är på gång;)


I´m back!

Sovmorgon till halv ett unyttjas till plugg. Suck. Och lite bloggande. I´m back :) Det har ni inte missat va?
Inom en snar framtid blir det mer bilder, mer skrivande och ny design! Håll utkik! 

Puss!

When you try best and you don´t succeed

Tillbaka.Det enda jag vill säga är:

Detta är en DÅLIG måndag!

RSS 2.0