Torsdag

Och jag trodde att jag skulle få tid över att blogga nu när jag sitter här på kontoret. Men nu denna veckan när jag har fått ta emot ordrar, är det fullt upp från åtta till fyra. Dagarna går snabbt, och det är skönt, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite obehagligt med alla ordrar med tanke på att jag har så lite koll på hur systemet funkar.
Två dagar kvar till helg....


Igår red jag lektion. Tjo, vad bra det gick! Och min skrutt fick hoppa för första gången. Han var jätteduktig! Jag är så glad för att jag har hästarna i mitt liv...  

På jobbet

Jag trivs ganska bra här uppe på kontoret. Har mitt eget rum, en egen dator och lite egna arbetsuppgifter. Känner mig lite proffsig ;)  Jag slutar snart eftersom här inte är så mycket att göra. Dock måste jag vänta lite på Oskar, men jag ska underhålla mig med att handla nya ridbyxor och äta lunch.
Så nu är det snart helg. Ska bli väldigt skönt, och vädret gör det ännu härligare. Jag ska passa på att hålla i solbrännan som jag lyckades få i Grekland. Men först ska jag hem och ha världens myskväll med pojkvännen :)

Torsdagens klokaHjärtat är lyckligast när det slår för andra.


Teater i Helsingborg

Dagen efter en resa brukar vara lugn. Speciellt om det snart är jobbdags igen. Men inte för oss. I söndags begav  vi oss, hela Greklandsgänget, till Helsingborg för att kolla på Rabalder i  Ramlösa som spelas på Fredriksdalsteatern. Den var verkligen riktigt, riktigt rolig. Hela stämningen är så mysig, där man sitter utomhus med filtar och ser solen gå ner över häckarna. Det hela blev ännu lite bättre när vi fick smaka på farmors hemmabakade bullar och kakor :)

Tips, tips!

 


Dagens klokaDagens möjligheter suddar ut gårdagens misstag.


Husliv

Just nu är jag och pojkvännen ensamma hemma. Så igår lekte vi riktigt husliv. Vi tog hand om katterna, åkte hem och lagade mat, tvättade och var allmänt duktiga. Det var riktigt mysigt :)
Jag längtar efter en egen lägenhet. Något att göra till mitt eget. Verkligen ta ansvar och bestämma över mitt eget liv helt och hållet.

Nu slutar jag snart. Har inte haft så mycket att göra idag. När jag satt och väntade på instruktioner hittade jag en kul kortlek. Den var full med optimism-pigga upp-leva rätt-kort.
 
Exempel:

Be inte om motvind - segla!

Det man var generad för igår kan vara humor idag.

När du får en citron - gör saft av den.


Hädanefter ska ni få ett om dagen :)

Tillbaka till verkligheten

Nu är jag tillbaka på jobbet efter två veckors semester. Dock inte riktigt samma jobb, nu sitter jag uppe på kontoret och ska leka ekonomi-nånting i fyra veckor. Förhoppningsvis blir det mer tid till bloggande nu :)

En av semesterveckorna tillbringade jag i Grekland, tillsammans med älskling, pappa, pappas fru och bror. Det har varit enormt avslappnande och härligt. Inget slår de morgnar då man går ur hotellrummet och möts av värmen. Det största problemet på dagarna är att bestämma sig för vad man ska äta. Ett sådant liv hade jag snabbt kunnat vänja mig vid. Dock är det ändå väldigt skönt att vara hemma igen. För hemma är faktiskt  bäst även om borta är bra.  

Jahapp, en kvart kvar innan jag börjar jobba... Måste dock vänta på instruktioner.
Jag längtar till ikväll. Då ska jag hem och kramas.

RSS 2.0