SÅ uttråkad

Jag är fruktansvärt uttråkad för tillfället. Försökte mig på att använda akvarell-sakerna jag fick i födelsedagspresent. Det enda jag kan säga är att jag behöver en kurs...
Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Promenad tog jag i morse. Dessutom är det kallt... Vill inte ut.
Film? Nä.
Förslag på underhållning någon?Åh, kan inte denna dagen bara ta slut snart?

Dags att träna!

Påsken är farlig. Det finns godis i vartenda hörn, och magen bara växer. Jag måste verkligen ta tag i mitt tränande nu. Men jag har värsta planen.
Imorgon: Promenad
Måndag: "Chickenrace"
Tisdag: Combat
Tror ni planen håller? Jag hoppas...Jag tog en så enormt snygg bild på min pojkvän innan idag. Inget slår en snygging med en påskäggstoffs runt huvudet. Hade gärna visat er den... Men jag vet någon som skulle döda mig då ;)

I´m happy in your arms

Alone again. Och jag känner mig precis så ensam som jag är. Vem ska jag nu krama och pussa i nacken?

Jag är ledsen att mina humörsvängningar ibland går ut över dig, älskling.
Jag är ledsen att jag ibland har svårt att berätta och släppa ut mina känslor.
Men vet du vad? Det som känns så bra att veta är att trots alla mina dåliga sidor finns du alltid här för mig. Du bryr dig och är alltid redo att peppa, trösta... och krama.
Jag har ibland svårt att förstå hur lycklig jag är som har dig. 
Min andra hälft :)

Kulturell onsdag

Är hemma hos älsklingen. Dock bär det av hemåt ikväll :( Mitt lov börjar lida mot sitt slut medan hans snart börjar. Lite småfuskit sådär... Försöker underhålla mig här hemma tills han kommer hem från skolan. Eller okej, bara tills hans lektion slutar idag. Sen ska jag vara jättekulturell och springa runt o titta på skolans kulturkalas :) Har redan varit o tittat på Loke idag. Kul snubbe det där!


You make me smile, please stay for a while now

HUA! Jag fryyyyser! Längtar tills jag blir färdig med mitt jäkla arbete och tills lost börjar. Då ska jag slänga mig i soffan med en kopp te och kura in mig i mitt duntäcke.
Mmm jag ser allt hur avundsjuka ni blir.. ;)

För stora bröst?

Jag är deppig. Åkte till stan och var heltaggad på att shoppa underkläder, efter att jag hade sett en massa fina i HM-katalogen. Men alltså, ni som klagar på att ni har för små bröst, ni kan ju försöka hitta bhar i de lite större storlekarna. Efter mycket letande hittade jag en. EN enda. Var är det meningen att man ska köpa underkläder om man tydligen inte har normalstora och inte heller jättestora bröst? Grrr.. jag är arg.

Tre veckor är lika med en evighet...

Det var de tre längsta veckorna i mitt liv. Saknaden var helt enorm. Nu är redan helgen förbi. Jag förstår inte hur de kan gå så fort. Menmen, en ny vecka väntar och på fredag ses vi igen :)

Just nu sitter jag och försöker planera min morgondag. Jag behöver prioritera. Frågan är vad som ska prioriteras. Jag vill shoppa, och jag vill träna. Dessutom måste jag plugga. Svårt beslut, men som den soffpotatis jag har blivit lutar det åt shopping. Dessutom behöver jag faktiskt shoppa... Det är nästan lite kris! Så det så...

Nu? Maaaaaaaaaaaaaat

För ett år sen

image250

Satt och kollade igenom akrivet. För ett år sedan befann jag mig i Paris. Där var det vår på hög nivå.
Tänk vad mycket man har hunnit med i sitt liv, och så mycket som har hänt sedan dess. Då hade  jag inte en tanke på Lund eller rättssociologi. Men det blev ju bra tillslut. Sånt här får mig att fundera över framtiden. Vad gör jag den 3 mars om ett år? 
RSS 2.0