Tomt på skrivfronten

Mitt bloggande har inte riktigt varit på topp den senaste tiden. Jag har inte riktigt någon motivation, och inte heller någon inspiration. Men ändå saknar jag det ibland.
Även om jag skriver om helt värdsliga saker som säkert är helt oitressant för andra är det ändå skönt att veta att någon annan läser det jag skriver. Just nu är det lite bloggtorka, men vem vet, snart är jag kanske tillbaka med nya händelser ut mitt liv att dela med mig av. För snart kommer studenten. Då börjar den nya och spännande delen av  mitt liv. Håll utkik :)


Ett år

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag... Är ganska deppig dessutom. Pojkvännen åkte nyss, och här är tomt. Riktigt jävla tomt. Det är jättetrist att vara ensam. Det finns ingen att krama, ingen att retas med, och framförallt kommer jag ju att frysa ihjäl inatt! Har blivit bortskämd med att ha någon att krypa ihop hos.
Vi har varit tillsammans i ett år nu förresten. Helt galet vad fort tiden går... Men ändå känns det så längesen som vi åt hamburgare på Harrys, promenerade runt Malmö och satt spända bredvid varandra framför en film på bion. Tänk att vi hittade varandra. Det finns inget som jag är mer glad över :)

RSS 2.0