Helg på Österlen

Om en liten stund sticker jag ut på Österlen med pappi och gänget. Det blir en väldigt lugn helg med julbak, läsning och annat pyssel. Hade även tänkt ta med mina målargrejer. Ska försöka ta lite tid till att måla och läsa. Så nu försvinner jag snart,  och vi hörs igen nästa vecka!

Ha en härlig helg allihopa. Kram på er

Är det dags för vinter?

Här är lite fina vinterbilder. Jag gillar snön :) Hoppas bara att det kan bli såhär till jul också. Jag hade blivit så glad för en vit jul.







SNÖ!



Ser ni?! SNÖ! I november. I SKÅNE!

Om utseende

När jag går och tränar ser jag alltid till att vara osminkad och ha praktiska och sköna kläder att träna i. Håret sitter ofta i en boll uppe på huvudet. Därför blev jag idag (och många andra gånger) så förundrad över hur tjejer i de yngre tonåren beter sig. Jag sjäv står och tänker på hur skönt det var att svettas och ta i, och hur skönt det är att slippa sminka av sig utan att bara kunna hoppa in i duschen direkt, medan det bredvid mig sitter tjejer som kletar läppglans på läpparna det första de gör när de kommer tillbaka från passet. Världen håller på att gå under när kammen är borta. Varför är de så utseendefixerade? Var jag också så när jag var 15? Jag vet att jag hade en period när jag inte gick utanför dörren utan att sminka mig, men den perioden försvann snabbt och jag förstår inte själv hur jag tänkte. Löjligt! Kanske är det så att man inte riktigt har hittat sig själv i den åldern. Man vill hävda sig och passa in. Eller inte passa in. Med åren lär man sig nog att åtminstonde acceptera den man är. Jag är i alla fall glad att jag kan gå osminkad i mjukisbyxor och boll på huvudet. För jag har lärt mig att ingen annan bryr sig om inte jag heller gör det.

Torsdag kväll

Imorgon är det äntligen fredag! Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så det passar fint med en helg nu. Vi ska spendera helgen hos Oskars föräldrar, och det ska bli jättemysigt. Sen ser jag fram emot tågresan också. Det är trevligt att åka tåg. Älskar att sitta och titta på folk och fundera över var de kommer ifrån och vart de ska.

Är i alla fall tillbaka med nya uppdateringar nästa vecka. Ha en härlig helg allihopa!

Volanger

Ända sedan jag provade en supersöt volangklänning på TopShop i somras har jag velat ha en. Jag diggar verkligen volanger. Nu i helgen fhittade jag äntligen den perfekta på HM. Och ja, jag vet att alla andra också kommer ha den, för den är redan omnämnd på en hel del bloggar och tidningar. Men det skiter jag i, för I like it and I want one :)


Fin va?

Lördag och på dåligt humör

Jag är verkligen inte alls på bra humör idag. Jag saknar min pojkvän och det blev inte bättre av att jag satt och deppade ihop till Pearl Harbour. Nu ska vi snart iväg på middag, och jag har nog bytt kläder minst fem gånger. Ingenting att ta på mig! Tillslut blev det bara en skjorta och jeans. Jag tycker i alla fall om mina nymålade röda naglar. Sen att det inte alls passar till min grön-rosa skjorta är ju en annan sak. Suck...

Just nu tycker jag verkligen att mitt liv är tråkigt. Jag hoppas dock att det snart blir en ändring på det. Läste även att det är typ tre års väntetid på en lägenhet i Lund. Oh yes. Det har verkligen varit en uppiggande lördag idag. Not. Blä, blä, blä. Men jag hoppas att middagen blir trevlig. Och att morgondagen blir bättre.

Hejdå.



Stackars oss tjejer

Ja fy tusan, för aj, vad hemskt det är att ha mensvärk. Är det inte träningsvärk så är det mensvärk. Just nu vill jag bara kvida och krypa ihop till en liten boll. Har tröstat mig med choklad och glass. Så nu känns det lite bättre. Lite.

Träningsvärk med stort T

Igår talade jag om för min kropp att den har muskler. För första gången sen.. ja, jag kan inte ens komma ihåg när, begav jag mig iväg för att träna. Och ja, ni kan ju gissa hur mycket träningsvärk jag har idag... Jag ser verkligen fram emot morgondagen med tanke på att värken brukar vara som värst två dagar efter. Men det va kul i alla fall. Träningen alltså. Har aldrig gillat BodyPump innan, men igår var det faktiskt riktigt kul. Så fortsätter det såhär är jag snart nya Superwoman :)



Ny vecka

En ny vecka har börjat, och tyvärr blir det en vecka med mycket jobb. Men vet ni vad? Jag har tagit tag i mitt liv och bokat mig på ett BodyPump-pass på onsdag. Mycket, mycket stolt. Det är verkligen på tiden att slutar äta godis i tid och otid och lockar fram mina muskler som har gått i ide nu ett tag. Ser verkligen fram emot att få svettas lite :)

På tal om jobbet, så ska jag bara jobba i drygt en månad till. Jag har verkligen längtat, men jag börjar undra hur jag ska reagera sen. Jag kommer garanterat sakna det lite. Konstigt ändå hur man vänjer sig. Enda sedan studenten har jag ju faktiskt haft ett jobb att gå till. Det har blivit lite som det var med skolan. Jag behöver liksom inte tänka. Jag kan vakna, klä på mig och köra den vanliga vägen och sedan vara färdig att köra hem runt fyra. En rutin liksom. Jag gillar rutiner. Så får vi väl se vad som händer. Förhoppningsvis kan jag skapa mig nya rutiner på sociologen i Lund :)


Sista oktober

Ännu en mysig höstdag. Oskar och jag har legat o fjantat oss i soffan hela morgonen och sen blev det en promenad. Jag vet att jag har sagt det innan, men jag diggar verkligen hösten i år.


Ser ni min lilla skrutthund där borta? Hon smälter in :)






Puss!


Nu ska jag gå och göra mig färdig för 2- års kalas. Lill-kusinen fyller år.

RSS 2.0