Nothing to say

Jag känner att jag borde skriva något idag. Men vad? Jag har inte ens någon bild att visa. Jag har ingen inspiration alls. Men jag kan berätta att jag längtar till våren. Student. Lägenhet... Mmm :)

Vackra höst
Onsdag och...

...idag vill Elin berätta att hon älskar sin Oskar.

Helgerna försvinner!

Jag förstår inte varför helgerna ska gå så förbannat fort. Man hinner ju inte ens tänka "äntligen helg" innan man sitter här igen på söndagkväll med fet ångest.
Idag har jag dessutom ökat på min ångest med att köpa en kappa för en massa hundralappar. Men den är ju så fin. Jag köpte den med tanken att "jag kan ju alltid lämna tillbaka den om jag ångrar mig". Men nu är den här hemma, och den är ju som sagt så fin. Så jag tror bestämt att den får stanna :)

Nä, nu ska jag gå och pussa lite på min pojkvän och njuta av resten av söndagskvällen.

Konst på jobbet
Nu tror ni säkert att jag är jättelat och oeffektiv på jobbet, men så är det faktiskt inte. Det är bara det, att när det kommer två dunkar i minuten som ska staplas på en pall, blir det helt enkelt mycket tid över. Då är det perfekt att kladda på kartongbitar :)


Tankar

Mitt fel? Nä, jag tycker faktiskt inte det. Jag vet att jag har en stor del i problemet, men det är fan ta mig inte bara mitt fel. Som någon smart människa har sagt så är man ofta två eller flera om ett problem. Jag tycker att jag har försökt. Till skillnad från vissa andra... Men om jag ska vara ärlig har jag egentligen aldrig känt mig välkommen. Det är tråkigt, men kanske oundvikligt. Jag önskar att det var annorlunda dock. Men jag har försökt. Nu söker jag mig vidare. Så det så!

En onsdag och kväll

Idag är det onsdag. Två dagar kvar till helg.
Jag ska kolla på Bonde söker fru ikväll. Det är kul. Gaybonden är min favorit. Inte för att han är bög och inte för att han är bonde, utan för att han har hästar.

Jag har huvudet fullt av tankar. Vad kommer hända i framtiden? Vad vill jag?
Till råga på allt har jag ont i magen och Oskar tycker att jag borde gå till doktorn. Det tycker jag med. Egentligen.
Nu mår jag illa också.

Oj, vilket givande inlägg jag gav er.


En text om beundran

Jag har aldrig beundrat kändisar. Visst har jag önskat att jag kunde sjunga som Celin Dion, eller spela fotboll som David Beckham , men de jag verkligen beundrar är människor som gör något med sina liv, som sätter upp mål och ser till att nå dem, som vågar vara sig själva. Det är så jag själv vill vara.

Jag kommer ihåg en gång för flera år när vi hade en föreläsare på innebandyn. Hans namn kommer jag tyvärr inte ihåg, men hans tanke med föreläsningen var att prata med oss om teambuilding och vikten av att sätta upp mål i livet. Detta gjorde han genom att berätta för oss om när han besteg ett av världens svåraste berg. I flera, flera år tränade han tillsammans med sitt team innan de tillslut nådde sitt mål på toppen av berget.

Det är inte själva prestationen i att bestiga ett berg på flera tusen meter som jag beundrar, för jag kan nästan tycka att det är lite korkat att sätta sitt liv på spel sådär, men jag beundrar deras styrka orka fortsätta trots alla motgångar. I vissa lägen hade det varit lättare att ge upp. Men nej, har man satt upp ett mål ser man också till att nå det, även om det kan kosta en förfrusna fingrar och tår.

Jag beundrar helt enkelt personer som vågar. Vågar leva.

Höstens fina färger

Höstbilder från bokskogen.My roomMitt nya, fina och mysiga rum :)

Helg

Idag ska jag och Oskar ta motorcykeln och bege oss till bokskogen för promenad och fika i det trevliga höstvädret. Jag är verkligen helt fascinerad av alla färger som har dykt upp. Jag kan inte minnas att hösten har varit så här fin på länge.

Igår var vi jätteduktiga. Vi var på Ikea. Shit, vad man blir trött av att vistas där. Miljoner människor och grejer överallt. Men ett besök där och på Hemtex resulterade i nya gardiner, överkast och mysiga kuddar. Just nu älskar jag mitt rum.

Nä, nu ska jag gå ner och göra varm choklad och ostmackor.

Hej sålänge!

Man fäster sig snabbt

När vi flyttade för någon vecka sen blev vi med katter. Fyra stycken till och med. Som sagt har vi bara bott med dem i någora veckor. Men man fäster sig fort. När den ena nu måste tas bort imorgon är jag riktigt deppig. Jag tycker verkligen att sånt är jättesorgligt. Jag vet att det blir bättre för lilla Ronja såhär. Men jag skäms över att vara människa och ha så mycket makt att man kan ta en annan varelses liv så lätt.
Nä usch. Fy sjutton vad hemskt det är!


Outfit

En outfit såhär på onsdagskvällen.
Skjortklänning från VeroModa
Sjal från HM
Stövlar från Skopunkten. Nya till och med :)


PS. Nu är jag tillbaka ;)


RSS 2.0