Kvarsittning?

Lite frånvaro från mig på sista tiden. F´låt... Internet har krånglat, jag har varit med om en flytt och mycket, mycket mer. Men så fort internet fungerar på min egen dator ska jag blogga flitigt igen. Ni får ha tålamod med mig :)

Spontant party

Igår hade jag bänkat mig i soffan för en kväll med blogg, tv och godis. Hade nästan hunnit dega ihop när jag fick ett erbjudande om att följa med ut på party. Så, så blev det. En spontan partykväll. Det var jättekul att komma ut och dansa och träffa lite folk.

Ikväll blir det mat och bio med love. Mys! Ska dock försöka undvika alla demonstrationer och stenkastningar inne i stan... Haha. Nä, nu ska  jag duscha.  Puss!

Funderingar över livet

Livet är bra konstigt. Man föds och man dör. Var än i världen man lever och hur man än lever, kommer man någon gång att försvinna. Det är sorgligt, men man kan inte göra annat än att acceptera.
Jag kan inte låta bli att fundera över vad det är som bestämmer vad som ska hända i våra liv och vad som händer efter döden. Jag vill inte tro på att man bara ligger död i all evighet, men ändå tror jag innerst inne att man helt enkelt bara tar ett steg åt sidan och lämnar över platsen till ett nytt liv, för jag har aldrig trott på det här med återfödelse eller att själen kommer till en annan plats.

Döden är nog den största sorgen i en människas liv. Men ingen slipper undan. Så är det bara. Just därför kanske man ska låta bli att tänka på det? Det bästa är nog att tänka på livet istället. Se till det goda, och se till att man gör sig själv och andra lyckliga.
En fin låt som jag lyssnade på jämt förut men som jag nästintill hade glömt bort.

I söndagsPå väg till kalajs.

Blus: VeroModa
Linne: GinaTricot
Jeans: Nudie
Skor: Converse

Hösten är i antågande

Attans, vad kallt det börjar bli ute nu. Bara på några dagar har det blivit riktig höst. Det känns att sommaren är förbi. Ljuset och lukten har förändrats. För en gångs skull välkomnar jag hösten. Det är dags att börja rota fram vantar och mössa och börja se sig om efter en mysig höstjacka.


Not fit for fight

Nä, jag mår inte helt hundra idag. Trött, ont i halsen, säkert lite feber och mensvärk. Kan det bli värre? Tyck synd om mig.


Ja, jag vet. Det kan bli värre. Men just nu är det synd om mig. Okej?Presenter från USA

Med sig hem från USA hade mamma lite presenter. Himla trevligt!Sjal. Apmysig :)Nya converse <3

Framtiden är här

För några månader sen, när jag fortfarande gick på gymnasiet, skrev jag ett inlägg om hur jag upplevde det att alla andra var så stressade över hur framtiden skulle se ut, vad de skulle göra. Själv skrev jag " Jag är inte stressad, det löser sig". Nu däremot, nu är jag stressad. För jag har ingen aning om vad jag vill göra, och jag är livrädd för att fastna på ett jobb jag inte trivs på och ändå gå och hoppas på fast anställning. Verkligen livrädd.

Egentligen vet jag vad jag vill. Jag vill flytta hemifrån. Till en mysig liten lägenhet tillsammans med Oskar och känna att vi har något eget. Jag vill hitta en utbildning, och efter det vill jag hitta ett jobb som jag tycker är roligt. Men jag vet inte när och hur... Jag har som vanligt varit för bra på att skjuta upp saker och ting. Framtiden har hela tiden legat framför mig. Men nu är den här. Det är dags att börja bestämma sig. Och jag är stressad.

Helg i Varberg

Vi har verkligen haft en mysig helg. Tog tåget upp till Varberg i fredags, och sedan spenderades helgen i husvagn. Vi underhöll oss med flera rundor av spelet Carcasonne, GoCart, kubb, god mat, massa godis och promenader.
Hur Gocarten gick? Det gick asbra. Jag varvade alla och slog banrekord! Eller..hm.. ja... Det där stämde faktiskt inte alls. För jag kom sist, och var inte alls i närheten av banrekordet. Men jag hade kul :)

Här kommer lite bilder.
En torsdag

Idag fick det bli en ganska lugn joggingtur tillsammans med Fury, för igår var det en sån dag där jag hade kunnat säga " Nej tack, aldrig mer en hästrygg". Så dåligt som det gick kan jag inte påminna mig att det har gått innan. Jag kände mig som en jävla nybörjare och det var inte mycket som stämde. Noll bjudning, noll koncentration, noll, noll, noll, noll... Tillslut gjorde jag det största misstaget av alla och gav upp. Därför tyckte jag att både jag och hästen kunde behöva en lite paus och en lite mer trevlig tur ihop idag. Så idag gick det faktsikt bättre. Om man bortser från skramlande bilar och stora flaxande fåglar...


Imorgon är det fredag. SÅ skönt. Det har verkligen inte varit min vecka på jobbet denna veckan. Typ allt har krånglat. Men som sagt, imorgon börjar helgen och då ska jag och Oskar bege oss upp till Varberg för en liten familjeträff plus gocart och restaurang. Återkommer med bilder :)

Kram på er.

Nytt armband

Minns ni att jag nämnde att jag skulle köpa en kompis till mitt favoritarmband? Här är det.
Visst ser det lite ut som en orm?

Psssst...

För alla er som är motorcykelintresserade. Kolla det här. Tips, Tips!

Att jobba

Det här med att jobba är ganska skumt egentligen. Den största delen av sitt liv lägger man på att vara på en plats där man egentligen inte vill vara. Varför? Jo, pengar. Utan pengar klarar man sig inte. Man måste ha ett jobb, så enkelt är det. Men det finns så många som int etrivs med sin arbetsplats. Efter att ha testat på lite olika arbetsplatser via sommarjobb och liknande är jag verkligen motiverad till att hitta ett jobb som jag tycker är roligt. Jag anser att man ska vara så glad som möjligt varje dag. Självklart lyckas man inte alltid, humöret går upp och ner.
Jag vill i alla fall kunna känna att jag trivs med mitt jobb. Jag behöver inte alltid tycka att det är jippie. Men det ska kännas bra att gå dit.
Just nu trivs jag inte med mitt jobb. Jag räknar ner veckorna till december. Det känns hemskt att säga det, det gör det. Får nästan lite dåligt samvete. Men det är som det är. Jag är glad över att jag har ett jobb, och försöker se fram emot och vara glad över det som finns utanför jobbet. Häst, pojkvän, promenader och sköna stunder framför tvn. Men jag kan ändå inte låta bli att längta lite tills jag har det där drömjobbet....

Gårdagens

Det här med att lägga ut outfits var inte riktigt planerat. Jag glömde den lilla detaljen att jag skulle ut i produktionen och jobba igen. Numera vaknar jag och slänger på mig första bästa kläder som ligger framme. Sen ska ju ändå mattantskläderna på igen liksom... Men det här är i alla fall vad jag hade på mig igår när vi var på kalas hos morbror. Får passa på att visa er mina kläder när jag är ute på skojsigheter.Skjorta från H&M.
Skärp från... ?
Jeans: DrDenim.
Skor: Converse


RSS 2.0