Optimism - 3

Stoppa in all kritik mellan två beröm!

Fille FilurNu har jag varit nere i stallet och ridit på lilla Filuren två dagar i streck. Det har gått skitbra! Det trodde jag aldrig efter hur det slutade i höstas... Idag ska jag rida igen, och jag hoppas att den bra trenden håller i sig.
Äntligen har jag i alla fall botat min hästabstinens för ett tag framöver :)

Optimism - dag 2

Förverkliga dina drömmar innan de förbleknar.

Optimism

Hittade mammas optimist-kort här på jobbet. Himla smarta och tänkvärda.

Dagens:

Man lär sig något även av misstagen.


Tisdag

Idag kände jag mig väldigt hängig och deppig, så när det blev tal om att laga mat var jag måttlig motiverad. Det slutade med att jag och boyfriend gjorde pannkakor. Yummie. Då blev jag på lite bättre humör.

Jag har tyvärr blivit lite deppig nu när jag har börjat jobba. Inte för att jag inte trivs eller så, utan för att det nog bara är så att jag inte är van vid rutiner och långa dagar längre. Men jag kommer nog in i det snart. Och snart är det helg :)

Idag får jag helt enkelt vara nöjd med mina pannkakor.

Tröttis

Tidiga morgnar. Sjukt tidiga morgnar. Idag fick jag inte ens i mig frukost. Då är det illa.
Sen vill jag ju inte gå o lägga mig tidigt på kvällarna heller, för jag vill kunna njuta av den lediga tid jag har. Men jag kommer väl in i det snart antar jag. Lite motigt nu i början dock.

Första dagen på jobbet igår gick helt okej måste jag ändå säga. Idag ska jag hem en timme tidigare för att ta ut hunden på promenad. Mys :)

Nä nu ska jag bege mig mot jobbet. Ha de!

Kram

Jobb imorgon

Hej där!

Längesen. Har njutit av att ha lov nu i en vecka och därför varit dålig på att blogga.
För första gången på väldigt, väldigt länge har jag lite söndagsångest. Imorgon blir det jobb. Är ju inte van vid att gå upp tidigt och vara effektiv flera timmar i streck. Men men,det blir nog bra. Skönt med en mjukstart och en fyradagarsvecka i och med midsommar på fredag i alla fall.

Jag kanske kommer återgå till rutinerna med att blogga tidigt på morgnarna innan jag börjar jobba. Vi får väl se. Men nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av kvällen :)

Vi hörs!  

Färdig!

Jaha, nu var utredningen inlämnad. En första termin på univeristetet är avklarad. Nice. Men nu väntar sommar, sol och bad (och jobb). Ska bli skönt.

Ville bara berätta att jag är färdig. Med andra ord skryta lite :D

Kram och god natt

Sista rycket

Shit alltså, det syns verkligen att det har varit tentatider här hemma. Jag och Oskar sitter klistrade vid varsin dator och med näsorna begravda i böcker. Diskberget växer och det ligger kläder, tidningar och papper överallt. Men nu börjar det i alla fall närma sig slutet.

Igår fick jag dock värsta stressattacken. Lite obehagligt faktiskt.
Kom hem efter en handledning, och insåg att jag hade mycket mer kvar att göra än vad jag trodde. Jag pratade i ultrarapid och Oskar förstod inte ett ord av vad jag sa. Jag kände mig hängig och seg samtidigt som jag bara vill studsa som en gummiboll. Jag satte mig vid datorn och skrev, och skrev, och skrev. Jag skakade i hela kroppen och måste haft en puls på 190... Jag bestämde mig för att åka med Oskar på en runda på motorcykeln för att pausa, andas och lugna ner mig. Dock blev jag så illamående att jag trodde att jag skulle kräkas när vi stannade i Södra Sandby för att handla. Åksjuka trodde jag. Men illamåendet höll i sig hela kvällen ända fram tills jag skulle gå och lägga mig. När jag väl kom i säng låg jag och vände och vred mig hur länge som helst. Till och med Oskar som redan hade hunnit sova en timme vaknade och sa till att sluta grubbla så mycket...
Jag tror att det var all stress, som jag har tryckt undan och låtit bli att känna under resten av terminen, som dök upp.

Men jag tror faktiskt att det var lite bra med stress. Eller alltså, det är verkligen inte okej att jag mådde som jag mådde, men jag fick en hel del gjort. För nu sitter jag här med en smoothie och skickat in min färdiga brödtext och väntar på kommentar från min lärare. Idag kan jag alltså inte göra mycket mer. Shit alltså, nu när jag skriver det går det upp för mig. Jag är typ färdig med mig utredning! :D:D:D:D:D:D:D

Jag tror faktiskt att jag ska ta en runda ner på stan idag. Dels behöver jag köpa studentpresenter och dels tänker jag belöna mig själv med lite shopping.
Morgondagen får bli en fix-dag :)

Kram från en glad och lättad Elin :)


RSS 2.0