Pyssel!

Häromdagen shoppade jag loss på Panduro. Så jag tänkte att jag skulle visa upp vad jag pysslade :)Mitt nya favoritarmband :)Ser ni vem det är?!Ljuset stöpdes dock innan...

Det är roligt att pyssla. Ska göra det mer! :)

Fler bilder

Fler bilder önskades. Så här kommer två stycken på nya mattan och hyllan med nya luckor :)
Ikea

Idag har vi haft en riktigt fixardag. Började med Ikea och köpte lots of stuff. Dock saker som vi pratat om länge och som är välbehövliga. Bland annat blev det en ny matta och luckor till vår bokylla.
Min kära pojkvän har även varit duktig och fixat en hylla till förrådet, så nu är där också hyffsad ordning.

Höjdpunkten med dagens inköp är dock en ljusslinga. Sedan vi flyttade in har vi pratat om att göra något åt det fula luftröret. Och nu, ca 10 månader senare, är ljusslingan på plats. Mys va?! :)


Onsdag

Jaha ja, hej på er!

Har varit lite frånvarande eftersom jag hade tenta i måndags och mycket av min tid ägnades åt plugg. Imrgon får vi reda på resultatet, så det är allt lite nervöst. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag lyckades skrapa ihop till ett G i alla fall.

Idag är planen att träna lite tänkte jag. Dock blåser det typ storm... Min cykel kommer att gilla vägen ner till träningshallen, men vägen hem blir nog ett träningspass i sig. När Oskar kommer hem i eftermiddag ska vi försöka röja lite i lägenheten för att skapa lite mer förvaring. Kan vara nice!

Ha en trevlig dag!
Kram

RSS 2.0