Hälsning från hästhimlen

Igårnatt drömde jag förresten om Banane. Han kanske vet att jag tänker mycket på honom just nu och ville lämna en hälsning från hästhimlen...


Usch, nu blev jag alldeles tårögd...







Fina häst!

Har varit en trevlig helg!

Vi har haft en super helg här i Lund! I fredags hade jag en vän från Malmö på middagsbesök! Trevligt. Försökte mig på att laga en av mina favoriträtter, africana, och det blev faktiskt bra! Mums :) Lördagen bestod av en massa fix i lägenheten och på kvällen gick Oskar och jag på bio och såg Bröllopsfotografen.
Igår fick vi Göteborgs-besök i form av Oskars kompis Daniel och flickvännen Cissi. Himla trevligt det också. Så nu är en ny vecka igång och det känns segt. Det betyder nämligen att det bara är en vecka kvar tills jag sitter och skriver tenta... Usch! Detta i sin tur betyder att min dag kommer att bestå av plugg. I eftermiddag ska jag kanske ta mig ner till ridskolan och se om de där LARS-lektionerna kan vara något för mig också.

Men först blir det en dusch, och sen som sagt, plugg.

Bye!

Torsdag

Idag är jag uppe med tuppen. Oskar stack iväg till skolan för att plugga, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp och plugga jag också. Så här sitter jag med min dator, ett tänt ljus och vakna med the voice i bakgrunden. Lite mysigt att gå upp när det fortfarande är mörkt faktiskt... Får värsta julkänslorna.

Nä, nu ska jag plugga lite innan jag pausar med frukost. Klockan ett är det föreläsning!
Ha en bra dag!

Pluggonsdag

Hallå i stugan!

Gud, vad jag är trött! Dagen har till största del bestått av plugg... så det är inte så konstigt att huvudet och ögonen börjar bli lite sega. Ganska skönt att jag har fått en del gjort faktiskt :) Det går framåt i alla fall.
Dagen började även med en powerwalk och jag har även hunnit med att baka lite. Förstår dock inte varför jag aldrig lyckas med sockerkakor... Det är ju typ världens enklaste! Men hos mig blir det typ deg, trots 20 minuter längre i ungen. Menmen, det smakade ju ganska gott ändå :)

Annars sitter jag och kollar på hästannonser. Så härligt det hade varit om jag kunde göra det seriöst. Om jag verkligen var ute för att hitta drömhästen... Men jag får nog vänta några år.
Däremot har jag fått nys om LARS - Lunds Akademinska Ryttarsällskap. Någon hästmänniska där ute som har någon erfarenhet av det? Tror att det kanske skulle passa mig ganska bra med lite drop-in ridning då och då. Jag saknar ju hästarna så jag blir galen!


Ny vecka

Morn morn!

Nu vecka på gång och planerna för denna vecka är att verkligen komma igång med pluggadet. Nu är det bara två veckor kvar till tentan och jag börjar känna mig lite stressad. Men som sagt, denna veckan ska jag se till att komma igång.

Annars då? Jo, måndagar är egentligen min styrke-aerobics-dag, men jag känner mig sjukt omotiverad till detta. Därför blir det nog en powerwalk och lite styrkeövningar här hemma i eftermiddag istället.

Förresten var helgen väldigt trevlig! Sittningen i lördags blev väldigt lyckad. God mat, trevligt folk och mycket dans :) Nice helt enkelt.

Men nu är det alltså dags för plugg. Trevlig måndag på er!

Pirat-Elin

Hallu hallu!

Lördag idag då. Har varit en ganska lugn dag. Lite plugg, lite tvätt, lite promenad, lite pannkakor o sådära :) Men nu ska jag snart ge mig av på förfest innan det är dags för klassittning.




Ikväll är det alltså piraten Elin ni möter på stan.
Trevlig kväll!

Träning

Ja, vad gör man inte för att få röra lite på kroppen? Gav mig iväg på min cykel i 3-gradit, blåst och ösregn gör att ta mig ner till Gerdahallen och ett afro-pass. Huah! Men passet var kul och nu såhär i efterhand är jag glad att jag inte bangade på grund av vädret. Men jag säger då det, dessa dagar är det mindre kul att bo i detta Skåneland.

Nä, nu ska jag sätta mig och försöka plugga lite. Ska göra lite kaffe och kanske ta mig en chokladbit... Det är ju ändå fredag trots allt och något behöver man för att liva upp pluggandet :)


Fredag

Godmorgon fredag!

Yes, då var det fredag igem. Veckorna går i en rasande fart. Idag tror jag i alla fall att det blir en bra fredag. Snart ska jag iväg på ett afro-pass, sen blir det plugg och lite allmänt fix. Ikväll ska jag och Oskar antagligen ner och käka på nation och sen blir det hem och mysa framför Idol. Med lite godis :) Vad ska ni göra idag då?


Elien is back!

Hej allihopa!

Nu var det verkligen längesen jag visade mig här på bloggen. Tappade liksom motivationen eftersom jag inte hade så många läsare. Tänkte att varför ska jag skriva när ingen läser? Men sen insåg jag varför. För att jag gillar att skriva. Jag gillar att berätta om mina dagar. Framförallt är bloggen kul att ha för att kunna se tillbaka på vad man har gjort under åren. I dagboksform hade det blivit många böcker fyllda.

Just nu känner jag mig lite hängig och deppig. Det mesta i vardagen känns grått och trist. I alla hitta-motivationen-texter står det att man måste hitta något i vardagen som man brinner för, något man tycker är roligt. Då kan man lättare acceptera de delar av vardagen som är mindre roliga. Så då slog en tanke mig när jag satt här hemma och pluggade. Vad är det jag brinner för, vad tycker jag om att göra? Jo, hästarna. Varför ska jag ge upp det jag älskar bara för att jag har flyttat och inte tycker att jag har tid? Jag har ju alltid haft tid innan. Jag har tid nu också, det är bara det att jag har så jäkla svårt att få tummen ur...

Alltså: Jag har bestämt mig för att jag ska lägga ut en annons och försöka hitta en medryttarhäst. Och, jag ska börja blogga igen. Och, jag gör det för min skull. För att jag tycker det är roligt!

Kram på er!



Jag och min fina Banan som jag saknar enormt!

RSS 2.0