Snart jul

Det upptäckte jag när jag var ute och gick innan. Det har ju redan börjat dyka upp adventsljusstakar och ljusslingor här och där. Nu när jag tänker efter så är det ju faktiskt bara tre och en halv  vecka kvar till jullovet... Fasiken, man kanske ska börja kolla på julklappar snart? Jag som skulle shoppa på lördag. Aja, får spara dom pengarna till julklappar och hoppas på att få massvis med kläder och kul grejer när jag fyller år och på julafton istället.
I vilket fall som helst är det himla mysigt att det snart är dags. Längtar efter julkalender (brukar visserligen inte vara så bra, men ändå känsla liksom), lussebullar,  julgodis, gran, mysiga vinterpromenader, snö (sålänge det inte blir slask) och framförallt lovet också ju. hehe
Ja, men snart dags som sagt. Hoppas det går fort! 

Kvällens låtar:
Håkan Hellström - Kom igen Lena!
Hinder - Lips of an angel

trött, innebandy, sjuk och promenad

Har varit extremt trött idag, men så blir det väl när man sitter vid datorn halva natten. Får skylla mig själv helt enkelt.. Första dagen med nya shemat idag också. Terrible! Kvart över åtta till kvart över tre. Inte en enda paus, och bara en halvtimmes lunch. Någon som har ett bra förslag på hur man håller sig pigg? Och jag vet.. ska lägga mig tidiagre nästa vecka... och ikväll! Dags för skol-SM i innebandy imorgon ju, och då måste jag vara utvilad. Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen i morse, ont i huvudet hela dagen och nu ont i halsen igen. Hoppade över powergympan idag. Ska ut på en promenad nu istället. Rensa huvudet och ladda för en kväll med engelska och matte... Jippie!


lista :)

I brist på annat att göra hittade jag en lista att svara på hos Ninni. Jag gillar listor :)

Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Arg och trött!
Favoritgodis: Choklad forever!
Nåt jag absolut inte äter: Blodkorv
Kläder just nu: svarta tajts, benvärmare, svart långt linne o över det ett vitt linne
Musik just nu: Timbuktu - Alla vill till himmlen
Va sa du senast: Hej då
Sommarplaner: jobb och resa med polarna
Fisk eller badkruka: badkruka
Hur många kuddar: två
Favoritväder: soooool!
Tre saker att ta med på en öde Ö: en kompis, yxa och sen lät det bra med en överlevnadsbok också
Spelar du nåt instrument: nix
Morgon eller nattmänniska: hm, beror på tror jag
Spara eller slösa: jag är ganska dukig på både och faktiskt!
Vad är viktigast för dig: familj, vänner och hästen
Bästa film: hmm... ingen aning ärlig talat!
Finns det liv på andra planeter: jaa varför inte liksom?
Kommer du ihåg den första kärleken: frågan är om jag har träffat på riktig kärlek än...
Älskar du honom fortfarande?
Har du några homosexuella vänner: japps
Tror du på mirakel: nä, bara tur
trogen för alltid: det skulle jag nog vara ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: njaaa..
Ser du på kärleken som ett misstag: verkligen inte! man ska bara hitta rätt
Hur många barn vill du ha: inga! tänk vad mycket man kan göra utan barn liksom
Bio eller promenad: gärna en promenad och sen bio efteråt
Är du kittlig: jajemensan, bara att fråga vicky ;)
Snarkar du: nope
Stjärnteckan: skytt
Rädd för insekter: när dom dyker upp utan förvarning ja :p
Äckligaste djuret: blodigel! är den ens ett djur förresten?
Största svaghet: telefonskräck
Det här är jag bra på: rida, skratta, leka psykolog.. tror jag..
Bästa bok: äsch, ingen aning här heller!
Om du fick välja en en superkraft vad skulle du då välja: bli osynlig eller kunna läsa tankar
Vad vill du jobbba som: aaah, jag vet inte.. panik!
chips, morötter eller godis: man borde väl säga morötter, men sanningen är godis...
Pizza eller hamburgare: pizza
Skriver du dagbok: lite då och då, men har övergått till bloggen på senaste
Tänker du nånsin tatuera dig eller pierca dig: lite sugen på en tatuering faktiskt
Stökigt eller välstädat: välstädat, men jag är väldigt dålig på att hålla det så
Gungar du på stolen: nix
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: NO WAY!
Vilken hand håller du gaffeln i: vänster om jag har kniv i andra handen, annars höger
Hur är din drömkille: (klyscha) omtänksam, rolig, snygg. where are you? ;)
Hur många syskon har du: en lillebror
Vad är du mest rädd för: spöken!

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

JÄVLA SKIT! virus på datorn... Jag oooooooorkar inte! Fan också, vilken jävla söndag det blev...

Lördagkväll

Sitter för tillfället och chillar framför tv:n hemma hos pappa. Riktigt trött idag.. Inte sovit så bra i natt. Blev ju ganska sent igår även om vi aldrig var ute. Dessutom var det första natten jag sov i pappas nya lägenhet och eftersom jag aldrig sover bra på nya ställen vaknade jag tjugo över åtta, vilket innebär sex timmars sömn. Har spelat match idag också, men vi förlorade. As usual.. Vi börjar bli vana nu, hehe.

Exakt 20 dagar till min födelsedag nu. Inte mycket kvar alltså. Har börjat fundera lite på vad jag önskar mig. Men det är svårt. Vet i alla fall att jag vill ha en ny mobil med bra kamera så jag kan börja fånga lite händelser på bild och spaca upp bloggen litta också! Sen vill jag ha kläder i massor, resepengar, ny bandyklubba och lite sånt. Och just det, den gröna Friis-väskan.. Jag tyckte om den!
Näää nu ska jag koncentrera mig på tv:n lite.. Bye!


Messed up plans

Det blev en heeeeelt fucked up kväll igår... eller dag kanske man ska säga... Började som vanligt med franska från kvart över åtta till tjugo i tio. Sen, efter det hade vi typ fem timmars håltimme eftersom två av våra lärare är bortresta. Hade det inte varit för att vi skulle tillbaka sen kvart i tre hade det  ju varit nice. Men jag kan ju inte direkt påstå att de är roligt att åka tillbaka en fredag så sent när alla andra har slutat, skolan är tom, till och med lärarna har åkt hem och dom har redan börjat städa skolan. Men jag utnyttjade i alla fall mina fem timmar. Passade på att rida, vilket innebar att jag för en gångs skull hann rida innan det blev mörkt. Blev en lång, jättemysig runda.
Sen på kvällen, var det tänkt att vi skulle ut och partaja, så vi samlades hemma hos Pernilla vid åtta, tittade på Idol, spelade roliga spel och gjorde oss i ordning och tog sen bussen in till stan. Väl framme vi klubben som vi skulle in på ställde vi oss i kö efter att ha konstaterat att kön faktisk inte var jättelång. Men, sen började det... Det kom asmycket folk och alla tryckte på som fan. Men trots detta hade vi efter typ två timmar inte ens rört oss några centimeter framåt i kön. Snarare bakåt.. Jag fattar inte hur man kan vara så osmidiga som folk var där.. Till slut gav vi upp och gick därifrån. Istället blev det till att åka hem och sova. Kul när man är beredd på att festa... Förhoppningsvis ska vi väl få ersättning för våra biljetter nu i alla fall. Jag SKA ha mina pengar tillbaka! Nä, fan, aldrig mer det stället!

Aktiv till tusen

YES! I´m in! Haha, jag är med i skollaget! Det var nice.. Trodde faktiskt inte att jag skulle komma med. Wiie vad roligt. Bra för självförtoendet det där....hehe.
Annars idag då? Jo, jag har varit aktiv som tusan. Först basket på första lektionen i morse. Sen slutade vi tidigt och då hade vi sista uttagningen till skollaget. Sen hem och iväg till stallet. Red visserligen inte pågrund av vädret, men ändå.. Och sen var det dags för nästa bandyträning. Nu är jag sjukt trött! Har inte sovit speciellt bra i veckan heller. Därför ska jag gå och lägga mig nu, och ladda inför imorgon! Då är det paaaarty, party som gäller!

seg dag

Riiiiktigt lång och seg dag idag. Började med naturprov imorse. Jäkla skönt att ha det avklarat nu och dessutom gick det nog ganska bra faktiskt, så det blev lite extra grädde på moset... Efter provet följde tre andra lektioner, där jag hade extrem huvudvärk på de två sista. Orka tänka då liksom... Sen red efter skolan. Fast jag hade inte alls lust egentligen. Ville bara slänga mig framför tv:n och sova, men det gick bra med ridningen också. Så egentligen har det varit en ganska bra dag. Om man bortser från huvudvärk och tråkiga lektioner. Dessutom, fyller Vix 17 idag! Grattis till dig!
Nu ska jag sleepa. TRÖTT!

trött

Nu är jag så fruktansvärt trött så jag orkar faktiskt inte plugga mer. Provet får helt enkelt gå som det går imorgon. Längtar verkligen till imorgon efttermiddag. Då har jag inget viktigt att göra och jag behöver inte plugga om jag inte absolut känner för det. Vilket jag inte kommer göra..  BYE BYE antikroppar och njurar och allt vad det är!
God natt!

Regn och ridning

Återigen fastnade jag här istället för att göra sånt som jag borde göra.. Nu ska jag snart iväg och rida. Det var typ två veckor sen sist så det ska bli mysigt. Tråkigt att det är så jävla trist väder bara. Sånt jobbigt regn. Man blir inte ens blöt, utan håret krusas bara och sminket rinner..Blä!
Gud, vad trött jag är idag. Kunde ju inte sova igår. Låg och tänkte på allt möjligt. Veckans planering, Grekland-semester, plugg, kläder... Ja, nu ska jag gå och byta om i alla fall. Sen bär det av ut i regnet!

Promenad

Det var en härlig promenad jag fick innan. Var ute i nästan en timme. Det var riktigt, riktigt skönt! Visserligen kallt, men hade packat in mig i dunjacka, stor, mysig halsduk och vantar. Sen hade jag en extremt snygg reflexväst också. Hehe, jag såg nog inte alltför het ut. Kanske tur att det var mörkt... Blev i alla fall helt uppiggad! Gick tillslut och sjöng med i låtarna från ipoden också.. Och med tanke på att folk brukar kolla lite konstigt på mig, rynka näsan och säga " elin, snälla, var tyst! " när jag sjunger så tycker jag lite synd om dom som hörde mig. Har pluggat väldigt effektivt nu ikväll också, och jag är inte ett dugg trött. Promenader är värsta terapin. Jag ska helt enkelt börja promenera oftare!

Kvällens låt: Coldplay  - Yellow

                                                                                            

Promenadbilder från i somras

Musiktest

Hittade ett roligt musiktest. Sätt din musik på "blanda" och byt låt för varje fråga.
Don´t cheat ;)

1. Vem är mest lik dig? Billie The Vision & The Dancers
Kommentar: Hmm njä, det kan jag väl inte direkt påstå..
2. Vem är mest lik din mamma? Lars Winnerbäck
Kommentar: Jaa, med lite skägg så kanske...
3. Vem är mest lik din pappa? Next
Kommentar: Tveksamt
4. Du vore ett perfekt par med... Håkan Hellström
Kommentar: Oh yeah! Gärna för mig!
5. Du skulle lätt bli bästis med... Katie Melua
Kommentar: Jaså? Ja, hon är säkert trevlig...
6. Ni skulle avsky varandra, du och... Black Eyed Peace
Kommentar: Moahahaha
7. Du drömmer om att träffa... Michael Jackson
Kommentar: Det hade varit coolt!
8. Du har vilda sexfantasier om.. Justin Timberlake
Kommentar: Yeah, han är het!
9. När du träffar dina vänner så brukar ni prata om... Moneybrother
Kommentar: Tjaaa, det har väl hänt...
10. Vem har världens vackraste röst? Jack Johnson
Kommentar: Kanske inte världens vackraste, men vacker!
11. Vems röst vill du ha? The Boogie Pimps
Kommentar: Haha, skulle inte tro det!
12. Du tror att du är släkt med... The Rasmus
Kommentar: Ja, för jag har ju så mycket släkt i Finland...
13. Du skulle vilja ha följande artist/band som spelade på din nästa födelsedag... Jason Mraz
Kommentar: Självklart! Ses om 25 dagar Jason ;)
14. Du dansar bäst när du hör denna person/dessa personer... REM
Kommentar: Det skulle vara långsamma danser isåfall...


Almost Free

Idag var vi nästan lediga. Hade två inställda lektioner och frivillig matte. Men eftersom jag inte är något mattegeni gick jag dit ändå för att kunna fråga om hjälp. Vi var fyra stycken från hela klassen där.. Mycket ambitiöst av oss tycker jag! Efter matten drog jag, Alle och Pilla in till stan och satte oss på Espresso House för att fika och plugga. Väldigt mysigt! Borde definitivt göras oftare. Såg massa folk från klassen. Verkade som de flesta bestämt sig för shopping i stan istället för matte och naturpluggande. 
Egentligen skulle jag gått på powergympa nu om en timme, men jag bestämde mig för att stanna hemma. Orkar inte riktigt idag. Ska snart ta en promenad istället. I mörkret. Jäklar vad fort det blir mörkt nu. Börjar verkligen bli vinter nu. Iskallt ute idag! Det började dyka upp lite julpynt här och där i stan också. Ska faktiskt bli mysigt med vinter, jul, nyår och allt! Fast det hade inte skadat med lov. Såhääääääääär trött på skolan!

bläsch

Nu finns det ingen återvändo. Jag har både städat, fixat naglar och gjort massa annat onödigt. Time to study! För jag kommer ju säkert få in så mycket i huvudet klockan tio på kvällen... Hmm...

Förresten såg jag en jättefin Friis-väska på MQ idag. Wanna have! Enda nackdelen är att den är grön, och lite dyr.. Men den ska få vara med på min önskelista i alla fall :)

sunday

Åååh jag borde verkligen gå och plugga natur. Men jag ORKAR bara inte! För tillfället sitter typ alla i min klass och pluggar.. Varför har jag ingen motivation? Istället för att plugga idag har jag varit på yoga, sen intervjuade vi bion i Höllviken till ett företagsekonomiarbete, och sen så var vi och såg på bionu ikväll också. Såg Borat. Helt sjuk! Rolig var den i alla fall och det gick faktiskt inte att låta bli att skratta, även om det inte riktigt är min typ av humor.
Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv.. Dock ska jag inte plugga. Städa på mitt rum ska jag. Allt för att slippa naturen!

Mysdag

Vilken mysdag det har varit idag. Riktigt härligt! Har sprungit runt i min pyamas hela dagen, dock bytt om nu, men fortfarande myskläder. Tajts, långt vitt linne, svarta benvärmare och den gråa skoltröjan. Har  sysselsatt mig med läsning, tv och bullätning idag. Såg några avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Sjukt kul! Men jag måste säga, det var faktiskt bättre när man var liten.. Men fortfarande ger det en härlig mys- och julkänsla :)
Ikväll ska jag iväg med Alle och Sofia till pizzerian, sen ska vi möta upp Erik och sen blir det filmkväll. Ska se Rent. Musikalfilm. Vet inte riktigt vad den handlar om, men andra som har sett den säger att den är jättebra  och jag har några låtar från den och dom är underbara. Bådar gott med andra ord!
Anyway, nu ska jag gå och se om jag hitta på något roligt att göra innan jag ska sticka. Behöver måla naglarna och byta lakan i sängen.. Jag borde göra något vettigt.. Orkar jag? Nääää :)

helg!

Äntligen är det helg! Jag fick ihop mina sista veckodagar trots allt, men dock krävdes det , ett flyttat naturpro, en flyttat bandyuttagning och att jag hoppade över ridningen två dagar.  
Igår hade vi faktiskt riktigt roligt i skolan. Franskan var seg, men sen efter lunch fick vär värsta skrattattackerna och skrattade typ hela tiden fram tills att vi slutade naturkunskapen 40 minuter tidigare, vilket innebar typ... två timmar. Hade riktigt ont i magen efteråt!
På kvällen var det dags för match. Började med att se en film, hela laget tillsammans. Miracle hette filmen. Riktigt bra och vi blev riktigt peppade! Dock räckte det inte hela vägen.. Förlorade trots en bra spelad match. Men! Jag gjorde mål! Wihooo!
Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt. Mamma bakade bullar igår så jag ska nog kunna få i mig några sånna samtidigt som jag kollar på Mysteriet på Greveholm. Har lånat avsnitten, så då kanske man till och med kan locka fram lite tidig julkänsla :)

japp

Gud vad naturpluggande är tråkigt! Fast, provet är inte förrän på onsdag så därför tog jag mig friheten att pausa lite. Hehe, behöver ju inte nämna att jag började plugga för typ.. fem minuter sen..  Nu ska jag snart käka, och sen ska jag till stallet och sen bandyträning. Match imorgon. Yeah, måste vinna!
Annars har det inte hänt något speciellt idag.. Afrikans dans och linedance på idrotten och sen muntligt spanskprov, och sen hem. Inte speciellt ansträngade. Jepp, that´s the thursday...

LOST

Ojoj, det blir bara mer och mer spännande men också mer och mer förvirrande. Jag fattar typ inget! Men som sagt, riktigt spännande och i dagens avsnitt var Sawyer hetare än vanligt! Men fan, det är nästan så man vill att det tar slut snart så man får reda på vad allt går ut på. Lite väl utdraget nu kanske. Men det är klart, vad skulle man annars göra på onsdagkvällar om man inte kunde se på Lost liksom..? haha

119846-49

Åke - the skeleton

Hemma efter en otroligt seg dag i skolan. Var helt övertygad om att det var fredag när jag vaknade i morse. Stor besvikelse! Dagens roligaste var typ på naturen, när läraren plockade fram ett låtsas-skelett som tydligen hette "Åke". Han såg ut som om han stod och hånflinade åt mig. Han var i alla fall det enda som livade upp lektionen något. Han fick till och med ett litet porträtt i min almenacka bredvid noteringen om naturprov. Hmm ja, ungefär så kul har vi på våra naturlektioner...
Dags att sätta igång med pluggningen nu. Fick lite mindre att göra denna veckan eftersom resen av klassen, precis som jag, tyckte att vi hade lite väl mycket att plugga, så naturprovet blev flyttat till nästa vecka. Dock fick vi väldigt mycket att göra då istället.. Idag blir det i alla fall en lugn dag. Ska inte göra något alls utom att plugga och chilla framför tv:n. Har inte haft en sån dag på länge. Ska bli sköööönt!


För lite tid!

Eller för mycket att göra ? Definitivt för mycket att göra! 
Bara massa plugg för tillfället. Har knappt tid med annat. Har ju till exempel inte hunnit med datorn på några dagar.. Får bli en snabbis nu bara..Ska iväg till bandyn om fem minuter. Usch, återigen vet jag inte riktigt hur jag ska få mina sista veckodagar att gå ihop. Jag har helt enkelt för mycket att göra! Ändå är jag ute i helt god tid med pluggandet. Började pluggade till naturprovet som vi ska ha på fredag redan i söndags. Kommer bli till att sitta uppe hela kvällen ikväll eftersom jag knappt kommer hinner plugga varken imorgon eller torsdag. Jag hade seriöst behövt någon som planerade min tid.. Nä, time to go. Ojoj,  nu blev det stressigt. Fan!

Yoga och plugg

En söndag bestående av yoga och plugg. Yogan var en upplevelse alltså! Inte alls om jag hade tänkt  mig, men verkligen avslappnande. Det var nog tur att jag inte satt bredvid Emma och Vicky för då hade jag inte kunnat hålla mig för skratt. När vi la oss på rygg och gned fötterna mot varandra och började och avlsutade passet med att sjunga skumma ord, undrade jag seriöst vad vi höll på med... Kände mig sjukt dum som satt där och fnissade för mig själv. Men jag ska ge det en chans till, för som sagt, det var extremt avslappnande och det är nog riktigt skönt att gå på om man är stressad.
Annars har det mest blivit plugg idag. Natur, matte och historia. Usch, har egentligen en hel del att göra i veckan men konstig nog känner jag mig inte ett dugg stressad. Måste ha med yogan att göra! ;-)
Har varit på farsdag-middag hos pappa i nya lägenheten också ja. Där har blivit riktigt fint! Och eget rum har jag fått också, så nu slipper jag sova i ett hörn av vardagsrummet när jag är på besök.
Nä nu ska jag nog gå och sätta mig och titta lite på tv. Tycker jag kan unna mig det efter att ha pluggat halva kvällen. Tjarå!

En Lördag Bland Många

Har varit en härlig lördag idag. Vaknade vid tio efter att ha sovit ut ordentligt. Käkade god frukost och satt och mös framför tv:n fram tills att jag skulle iväg på bandymatch. Förlorade visserligen, men det var bara en träningsmatch och dessutom spelade vi faktiskt ganska bra ändå. Efter matchen hade klockan hunnit bli helt mycket, så jag stack hem, duschad, käkade och hann ta det lite lugnt en stund innan jag stack vidare till Alle där jag käkade middag tillsammans med henne, Ellinor och Jusse. Sen kom Sofia också. Jättemysig kväll med riktigt mycket tjejsnack! Började planera lite inför vår resa som vi ska göra i sommar. Grekland blir det nog. Vadå längta tills dess?

Oooh, imorgon är det dags för yoga. Premiär. Ska bli mycket spännande att se hur det går... Hehe, mindre bra skulle jag gissa på!
Nä dags att sova, god natt!


Horoskop

Jag följer Vickys exempel och länkar hit. Horoskop som stämmer sjukt bra! Stämmer det på er också?  

Dagen

Nu sitter jag i skolan och har håltimme. Hade tänkt vara effektiv och göra lite läxor, men jag upptäckte att typ alla mina böcker är hemma så det gick inte... SYND! not... Så istället snackade Alle och jag lite spanska och försökte öva lite inför det muntliga provet på onsdag. Ojojoj.. Undra hur det ska gå..

Efter skolan idag är det dags för uttagning till skollaget i innebandy. Ska bli skitskoj! Hoppas jag kommer med nu bara. Risken är väl att jag tar det lite väl mycket för givet eftersom jag va med förra året. Men, det ska nog gå.
Just det, sen ska jag kanske rida efter bandyn också. Om jag orkar... Jag kommer vara trött!
Ikväll ska jag i alla fall leka med Vicky och Pills. Laga mat och kolla på film och Idol. Dags för Cissi och Johan att åka ut nu tycker jag. Hur kunde Danny åka ut förra veckan egentligen? Katastrof!

Snart dags för lunch nu. Eller.. om 40 minuter... Jag är hungrig. Jag är i och för sig ständigt hungrig... Bakpotatis och soppa med pannkakor är valen idag . Sist det stod mellan bakpotatis och soppa, blev det potatis. Idag blir det soppa. Eller.. jag ska kanske inte säga soppa, jag tror att jag kommer äta pannkakor =)

Sommarlängtan! eller... vinterlängtan?

Nu såhär när vintern kommer allt närmare och det blir mörkare och mörkare blir man lite sentimental och längtar tillbaka till sommaren. Denna sommaren var otroligt härlig. Hände en massa kul saker. Här kommer några smakbitar =)

  Bokö med Malin, Tove, Linn, Pernilla och Vicky. Mys, shopping och Lars Winnerbäck-konsert.

 Sturkö. Hälsade på Vetlanda-folket. På bilden var det bad som gällde. Varme i än ovanför vattnet...

 Halmstad och Robbie Willams-konsert på Ullevi. Askul och konserten var grym! Sån känsla!

 Malmöfestival och annat kul med polarna =) 


Men, vintern är faktiskt inte så hemsk egentligen. Åkte förbi Vellingeblomman idag och där hade man redan satt upp julbelysningar och tomtar. Det fick mig istället att längta tills man sätter upp adventsljusstakarna, klär granen, strosar runt på stan och köper julklappar, gör julgodis och sitter hemma i soffan och tittar ut på fallande snöflingor...
Men jag måste säga, att den här mellanperioden när det bara regnar och blåser och man inte vet om man ska ha vinter eller höstjacka. När det börjar bli mörkt på kvällarna och när skolan är som jobbigast, är värst! Nä, antingen sommar eller riktig vinter säger jag!

Confusion never stops... ever..

Ständigt förrvirrad. Alltid är det något. Är det inte kärleken så är det familjen eller skolan eller något annat.. Aldrig tar det slut. Ever!

Vad som för tillfället gör mig förvirrad är Lost (det minsta av förvirringsproblemen men dock ändå ett problem...) Så jäkla spännande, eller nä, för det är sjukt segt. Men ändå kan jag inte låta bli att titta. Dessutom, måste jag ju veta vad som händer. Kruxet är bara att jag för tillfället fattar nada!

Annars då? Jo, extremt lång och seg dag. Sen ridning i regnet.. Segt det också..
Nä, imorgon blir en bättre dag. Börjar med idrott 10.15 sen slutar vi efter det och så ska vi in till stan o kolla Viktor&Rolf-kollektionen på HM. To bad att jag inte har några pengar bara... Någon som har något tips ett snyggt plagg man kan investera i i alla fall? ;)


Tisdag kväll

Kvällens fråga: Är det inte så sjukt irriterande när man har bestämt sig för något man vill ha på sig, och då är det smutsigt och man hinner inte tvätta?!


Nu har jag förresten sett mitt första avsnitt av Grey´s Anatomy. Alla har ju snackat om att det är så himla bra, så jag var ju tvungen att ta reda på om det var sant. Och det var det, himla bra faktiskt! Dags att börja följa!

Förresten, nagellacket var rätt färg, det behövde bara komma ut i annat ljus.. =)

Tisdag! och jag orkar verkligen inte plugga...

Två inställda lektioner gjorde att vi slutade halv tolv idag, så Vicky och jag passade på att ta en tur in till stan. Shoppade en mössa och ett rött nagellack precis som jag hade planerat. Men det dumma nagellacket var helt fel röd färg. Borde finnas öppet köp på nagellack också tycker jag. Eller okej, ja ghade nog i och för sig inte velat ha ett nagellack som någon annan har smetat på sina naglar...
Well, nu är jag i alla fall pank. Dags att börja spara. Men det finns ju så mycket jag vill köpa. Vill som sagt fylla garderoben med nya mysiga vinterkläder. Någon som har ett tips på var man kan hitta någorlunda billiga och mysiga koftor? Helt klart överst på min shoppinglista för tillfället! Och skor, jag har blivit skotokig. To bad att skor är dyra..
Nä, borde gå och försöka plugga lite innan det är dags för innebandyträning. Har visserligen fortfarande ont i halsen, men jag tycker att om jag intalar mig att jag inte har ont så går det över.. Jaja, ekonomi, here I come! Typ...

Höstmys

Duntäcke, jordgubbste med houng och pepparkakor framför en bra film i soffan

skooola

Tillbaka i skolan igen efter lovet. Lugn dag idag, och så verkar även resten av veckan bli. Vi får verkligen passa på att njuta nu. Framförallt  fram tills vi får vårt nya schema.. Usch jag fasar... 
Halsen gör ont idag också. Dumma, dumma, dumma! Orka vara sjuk! Missade powergympan idag, men imorgon tänker jag gå på bandyn, no matter what!
tjaaaa, annars händer det väl inget speciellt i min vardag. Stan imorgon med Vix. Trots pengabrist ska jag inhandla en mössa,  och mörkrött och ljusrosa nagellack. Sen ska jag öven spana på skor, väskor och koftor och önska att det trillar in lite oväntade pengar på kontot så att jag skulle kunna få in lite fler vinterplagg i garderoben. Men! Det är bara hm.. 39 dagar kvar till min födelsedag! WOHO!


Kusin Vitamin

Åhhh, hur kan man vara så söt? Hälsade på min lilla kusin för första gången idag. Riktigt miniliten, kolsvart hår och jättemjuk. Siri ska hon heta. Ser verkligen fram emot att följa henns uppväxt! Nästan så man längtar tills man själv blir mamma. Och jag som hade bestämt mig för att jag inte skulle ha några barn...


Bättre Begagnad

I väntrummet på ett sjukhus sitter de anhöriga till en mycket sjuk person. Läkaren kommer in och säger:
"Tyvärr har jag dåliga nyheter. Det enda hoppet för er släkting är en hjärntransplantation. Det är väldigt riskabelt, men det är det enda hoppet. Ni måste dock själva betala för hjärnan."
Efter en studns tystnad frågar någon: "Hur mycket kostar en hjärna?" Läkaren svarar: " 5 000 kronor för en manlig hjärna och 200 för en kvinnlig." Männen i rummet försöker hålla sig för skratt och undviker ögonkontakt med kvinnorna.
Triumferande säger en av männen: "Varför kostar den kvinnliga hjärnan så mycket mindre än den manliga?" Läkaren svarar då: "Den är ju använd!"


Haha, damrummet-boken är asball :D


Dans, kusin, jobb och snö

Det hände mycket igår. Jobbade hos mamma under dagen, första snön kom, jag fick en liten kusin och Pilla och jag shakade loss på hipp.
Jobbet hos mamma gick bra, trots att det var drygt. Sorterade papper hela dagen.. Måste säga att till och med hjärtanen var roligare... Men nu är jag i alla fall lite rikare än jag var innan, vilket innebär att jag har pengar till alla resor jag ska göra! ( okeej, alla och alla....två ) Sen kom ju då första snön också. Fy fan, bara på några dagar har det plötsligt blivit vinter. Askallt! Dags att plocka fram vinterjackan. Visserligen ganska mysigt. Älskar min nya jacka!
På kvällen hade jag och Pilla otroligt kul på Hipp! Träffades först hemma hos Pernilla och sen tog vi bussen in till stan. Mycket dans och mycket trevliga människor =)
Vi underhöll oss också med Pernillas dator och tog otroligt snygga före och efterbilder... Haha


 Heta, eller hur?!



Igår fick vi även tillökning i släkten. Under morgonen föddes en liten flicka, min nya kusin! Wiiiie =)


RSS 2.0