Ibland blir man bara irriterad...

Jag körde bil till skolan idag, och kommer in på parkeringen, noterar att där står en bärgningsbil men parkerar ändå. Sen inser jag att jag borde rätta till hur bilen står. Men då börjar den jäkla bärgningsbilen backa, och det slutar med att den stannar precis bakom mig, och jag kan inte göra något åt min dåliga parkering. Så jag går ut och frågar snällt om dom skulle kunna flytta sin lastbil så att jag fortsätta parkera. Men nä, då har chauffören redan försvunnit och jag, jag "skulle vänta tills han kom tillbaka". Yeah right. Det hade ju inte skadat om dom hade haft lite koll på vad dom gjorde...


Men men, vad säger ni? Kan ni se mig på en motorcykel? Körandes alltså...

Varför plugga?

För ett tag sen var jag inne i en riktig pluggperiod. Jag planerade, gjorde det jag skulle och blev färdig i god tid. Men nu, nu är det precis tvärtom. Jag sitter här med en stor hög med läxor, prov och arbeten framför mig, men jag får inget gjort. Jag kan inte koncentrera mig. Jag kan inte sitta still. Jag kan inte formulera mig.
Jag längtar bara efter att få röra på mig. Få komma ut till stallet. Eller varför inte helg?
Kan studenten komma nu kanske?

Ehm...

Hahaha, ja, ni får ursäkta utseendet på bloggen.
Typiskt mig. Blir helt entusiastisk, och halvvägs genom arbetet försvinner motivationen. Ska fixa till det någon dag. Bloggutseendet alltså.

Puss!


Shoppingsugen

Jag har ett problem. Just nu pågår en period av stort shoppingsug. Jag hade kunnat handla upp alla affärer i hela stan. Jag vill ha nya skor, nya klänningar, nya t-shirtar, nya väskor, nya smycken, nya ridbyxor, ny ridjacka. För att inte tala om studentklänning och annat som hör därtill. Dessutom väntar en bal och diverse andra festligheter. Hur ska jag klara detta med bara några hundra kronor på kontot?


Nu ska jag bege mig till stallet. Varför är det jättefint väder i hela Sverige utom just här?
Jag tror för övrigt att jag ska fixa en ny design här på bloggen. Vitt är ju ändå ganska trist. Till våren hör färger!

Konst på hög nivå

image255 image256

Mina två första verk som konstnär. Vad tycks?


FREDAG

Idag har varit en jättebra dag. Och jag har varit en snäll människa.
Först var vi i projektgruppen på möte i Lund. Träffade världens trevligaste och mest hjälpsamma person ever. Lots of good information fick vi!
På vägen därifrån köpte jag Aluma, och bidrog med en tia till en gammal dragspelsspelande man. Det kändes bra kan jag tala om!
Eftermiddagen bestod av en ridtur. Gick så jäkla bra. Jag och Filuren har blivit polare nu :) Vi har  riktigt roligt ihop. Idag bestod höjdpunkten av att han jagade mig med en blöt och geggig grästuva i munnen.

Mmm, jag gillar fredagar och bra väder jag :)

Vårlycklig

Jag fullkomligt älskar våren. Idag har jag varit så underbart glad och positiv. Solen lockar fram mina bästa sidor. Vem kan klaga när man två dagar i rad kan sitta på altanen i bara tunna kläder, liksom? Knopparna börjar synas, och jag kan knappt vänta till syrenerna börjar blomma.
April. Vilket innebär att det snart är maj. Och vet ni vad det innebär? Det innebär snart juni. Och juni. Det innebär studenten... Herregud. Studenten. Det ni...

Men framförallt, våren är här. Och våren gör mig lycklig.

Vååååren är här

Vet ni vad jag gjorde nyss? Jag låg på altanen i bara t-shirt och solade. Det var riktigt, riktigt härligt.
Äntligen lite värme.

image253

image254   

Även hunden njöt


Perfekt helg

Har tagit hand om hästen hela helgen. Har varit jättemysigt. Dessutom har det gått väldigt bra. Kanske så att vi börjar komma överens nu, hästen och jag? I vilket fall har han i alla fall bevisat att han är världens gosigaste när han är på det humöret:)

image251 image252

Fredagkvällen bjöd på party, och det blev en livad kväll som resulterade i ont i fötterna och ont i huvudet.
Dessutom har Oskar varit nere, så de har blivit en helg med mycket av alla mina favoriter ;)
Nu ska jag gottgöra helgens onyttigheter och ge mig av till BodyCombat.

RSS 2.0