Fredag!Oh yeah, fredag, och jag är glaaaad!

Idag är jag nöjd över:

- Jag tränade ett afro-pass i morse.

- Jag har FAKTISKT lyckats vara effektiv i mitt skrivande och fått ihop två sidor, vilket har gjort att jag är färdig med ännu en deluppgift.

Nu ser jag fram emot en helg med förhoppningsvis mycket sol och trevliga stunder.

Puss!


Ett försök till motivation

Usch, idag har varit en hemsk pluggdag. Jag blir så arg på mig själv att jag inte får något gjort. Har suttit vid datorn större delen av dagen men inte fått mer än möjligen en halv sida skriven. Skriver en mening, suddar ut. Skriver en mening till, suddar ut. Jag är dessutom inte ens nöjd med det jag har skrivit hittills. Bara en jäkla massa ordbajs... Som sagt, jag blir arg! Och stressad, och tyvärr är problemet att jag typ blir handlingsförlamad när jag är stressad.

Bara för att jag inte ska deppa ihop helt, och för att försöka hitta lite motivation ska jag börja med att skriva upp här på bloggen vad jag har gjort under dagen som jag är nöjd över.
Det här har ju faktiskt blivit lite som en dagbok :)

Idag är jag nöjd över:

- Att jag gjorde en supergod tacopaj till kvällsmat.TröttUsch, nu är jag trött på att skriva. Men min slututredning börjar arta sig och efter helgen är jag förhoppningsvis färdig till största del. Om jag är det, så ska jag belöna mig själv med en shoppingrunda. Är så sugen på lite nya härliga sommarkläder. Speciellt en lång, somrig klänning. Och härliga somriga toppar. Förhoppningsvis kan jag med denna shoppingrunda som morot skrapa ihop den sista motivationen som finns inom mig och bli färdig.

Mums!

Jag har listat ut vad som är den ultimata sommardrycken. ISLATTE!
Mums!

Ibland blir jag lite rädd

Idag satt jag på ett café och "råkade" lyssna på när två killar pratade med varandra ( jag är ganska bra på att "råka" lyssna på folk). Helt plötsligt hör jag den ena säga att han hatar poliser, att de är onödiga, inte gör sitt jobb och är allmänt dumma i huvudet allihopa. Alla bra saker som poliser faktiskt lyckades utföra ibland berodde bara på att de känner sig tvingade pågrund av att massmedia blåser upp det hela till en stor grej. Jag förstår inte hur man kan vara så anti.

Poliser behövs! Hur skulle samhället annars se ut?

När jag hör hur denna kille pratar förstår jag också hur demonstrationer och husockuppationer kan spåra ur. Om människor hatar poliser är det inte konstigt att deras närvaro provoserar istället för att lugna. I sådana situationer kan det inte vara lätt att vara polis. Hur handskas man med personer som redan från början har taggarna utåt?

Sånt här gör mig både rädd och inspirerad. Har under lång tid funderar på polisyrket och har ännu inte släppt det helt... Jag hade så gärna velat bli en bra polis och få människor som killen ovan att ändra uppfattning, samtidigt som jag blir rädd för att möta sådana personer.
Jag hoppas ändå att de flesta människor tycker bra om poliser, för som sagt, hur hade samhället annars sett ut?

Längesen sist...

Ja jag vet... Fy på mig. Men jag får sånna där svackor ibland. Sjukt omotiverad, seg och allmänt slö. Och då kan jag inte komma något kul att skriva om. Men jag vet ju att jag har några trogna läsare som kikar in här då och då så jag ska försöka bättra mig :) Promise!

En sak har jag dock tänkt på. Det hade varit mycket roligare att blogga om jag vet vad mina (få :p) läsare vill läsa om. Så därför frågar jag, vad vill ni att jag ska skriva om?

Det här har hänt sedan sist:Våren har kommit till Lund. Och nästan sommaren också...Jag och Oskar har firat två år tillsammans. Love you!Vi har hälsat på kossorna på Österlen (och pappa & co såklart).Vi har passat den lilla skrutthunden i en hel vecka. Myspys!Jag har återigen försökt mig på att måla. Nöjd, bortsett från hästen.


Sen har det såklart hänt en massa annat också. Dock saknas bildbevis :)

Kram!

RSS 2.0