En helg i stugan



Här har jag tillbringat helgen, i pappas nya stuga på Österlen. Omgiven av hagar med världens sötaste kossor i. Jag känner att jag och Oskar kommer våldgästa dem ofta ;) Ehm... Inte kossorna då...


Såhär glad är Oskar över att få vara på Österlen :)

Lite smått och gott

Dålig uppdatering. Jag vet. Men det är fullt upp här hemma. Jag jobbar hela dagarna och på helgerna och kvällarna är det oftast massa aktiviteter på gång. Men det blir bättre sen om några veckor. Då ska jag sitta på ett kontor i fyra veckor, så då blir det gott om tid att skriva. Dessutom kommer jag kunna berätta för er om en Greklandsresa. Bara tre veckor kvar!

Jag kan ju i alla fall berätta för er att jag hade en väldigt mysig midsommar. Pick-nick nere i Skanör och kollade på galningarna som går Gåsaloppet. Sen blev det middag med älsklingen och en riktig myskväll med glass och jordgubbar. Mums :)

Förresten, jag har ju lite studentbilder att visa!





Operation Rädda Fågelunge

När jag kom ut till hagen i morse och skulle fylla på vatten till Fury, satt där en liten fågelunge i karet. Och upp kom han inte heller. Den lilla stackaren var livrädd. Så jag gav honom en pinne att sitta på, och satte sen upp honom i ett träd.
Han va en söt liten sak. Hoppas han klarar sig :)


Färgglatt

Det blev inte allt på shoppinglistan, men lite :)
Är helt kär i min nya bikini. Älskar verkligen färgen. Sen slog jag till med ett gult linne... Jag som alltid har svart eller vitt. Men som sagt, vår och sommar innebär färger. Dessutom blev jag insprirerad av en tjej som sa att man blir så glad av färger, och det har hon faktiskt rätt i. Så nu gör jag som henne :)


En söndagkväll

Beach -08? Njaa jag vet inte. Den där glassen är ju så himla god...













Imorgon ska Pilla och jag till stan. Är så shoppingsugen!
Jag vill ha:
  • Shorts x2
  • Linnen
  • Bikini x2
  • Vitt nagellack
  • Almanacka
  • Studentpresent till Oskar
  • Klocka
....och lite till...

Förstår ni hur detta ska gå ihop? Inte jag heller....

Baaal




Jag har varit på bal också :)


Filuren :)

Imorgon ska jag ut med min skrutt igen :) Och en massa dagar framåt. Att vara i stallet och mysa med hästarna på somrarna är bland det bästa som finns.

 


Bara så ni vet så har jag bestämt mig för att börja blogga nu igen. Därför kommer här en hel massa inlägg på en gång.
Jag vet att sommaren kommer ha mycket att erbjuda :)

Santorini



Hit ska jag!
Avundsjuka?!

Filosoferingar

Nu sitter jag här med min godispåse samtidigt som jag pillar lite med utseendet på bloggen och tänker tillbaka på helgen.
I torsdags tog jag studenten. En helt galen och underbar dag! Det är trist att den är över nu, men jag ser verkligen fram emot framtiden. Man kan ju undra vad livet har att erbjuda.
Först och främst ska jag ha sommarlov i en vecka, och sen börjar slitet med att arbeta. Jag ser verkligen fram emot att tjäna pengar, och sen kunna börja leva lite på riktigt.

Det har dessutom blivit sommar nu. Så jädra varmt och härligt. Ändå längtar jag till Grekland. Bara några veckor kvar. Sen ska jag kränga i grekisk sallad, tzatziki och coca cola. Yummie :)

Nu ska jag fortsätta smaska på mitt godis. Puss

RSS 2.0