Snö?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1129554,00.html

Det här är ju sjukt! Ska det kallas sommar?!

Dagens

Dagens låt: Maria Mena - Just Hold Me

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I like rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

Dagens aktiva: Ridning i morse, Combat om en timme.
Dagens längtan: Sol! Ge mig sooool!
Dagens humör: Trött och dessutom har jag fruktansvärt tråkigt.

Jag ger upp... Orkar inte ens komma på något vettigt att skriva. Bäst jag börjar byta om inför träningen. I min takt lär jag aldrig bli färdig.

Jag saknar solnedgångar

Suck, suck, suck för detta väder. Det regnar konstant. Vart tog sommaren vägen egentligen? Tjocka tröjor, paraply och blött hår kommer man få nog av i höst. Varför kan man inte få njuta lite av solen för en gångs skull? Tack gode gud att jag fick lite färg och sol på kroppen i Grekland o Turkiet. Annars hade jag nog deppat ihop totalt.

image190

Det var längesen denna solnedgång visade sig. Just nu känns detta som något man endast kan drömma vidare om...  

Bad evening

Jäklar vad det är synd om mig idag!
Jag saknar min pojkvän, busschauffören är elak, folk tutar på mig när jag är ute o övningskör, jag vill ha semester och jag är fruktansvärt godissugen.



Ja, fy tusan vad det är synd om mig!

Idag är jag trött!

Hjälp vad trött jag är. En säng hade verkligen inte suttit fel idag...

Jobb även idag

Det blev ingen ledighet idag. Men jag tjänar ju pengar, och faktiskt, hellre det! Sola o sova får jag göra sen. Dessutom är det näst sista dagen innan jag har minisemester. Imorgonkväll åker jag till Oskar, för att sedan dra vidare mot Sundsvall. Tio timmar i bil, grillkväll o bröllop är vad som väntar :)


Aaah, snart lunch! Jättehungrig!

Semesterbilder

Bilder från Turkiet o Grekland var det!

Grekland
                          


Turkiet


       

Haha jag glömde ju berätta att vi blev 26 timmar försenade från Turkiet pga måskrock på Sturup. Men vad gör det när man får åka runt på gula gummiringar i en vattenpark hela dagen?

Lugnt på jobbet

Jag har inte så mycket att göra på jobbet för tillfället. Eftermiddagarna är slappa. Sitter mest o sörplar kaffe o varm choklad. Sorterar in lite småsaker. Därför hörde jag någon nämna en ledighet imorgon, så att det skulle samla på sig lite saker till på torsdag. Mmmm säger jag bara. Soooova...

Nu ska jag hämta en kopp varm choklad till, o sen ska jag sortera papper. Wihooo!
Bye bye :)

Grekland och Turkiet

För tillfället har jag inget att göra på jobbet, så jag tänkte att jag skulle passa på att skriva om mina två resor. Har blivit att jag skjutit upp det ett tag. Finns så mycket att skriva om så det hade kunnat bli hur långt som helst, därav har jag inte riktigt orkat. Nu har jag däremot tagit beslutet att det får bli lite sammanfattning istället. Kan ju även bjuda på lite bilder när jag kommer hem.

Grekland:
Det känns som det var hundra år sen vi va där, kommer ju knappt ihåg vad vi gjorde. Landade på ett varmt Korfu och kom fram tll vårt hotell som var helt okej. Fin pool, fina rum, trevlig personal och god mat. Okej, det där med god mat stämmer bara om man bortser från frukosten... Torra, tråkiga brödskivor, lite ost, äcklig korv eller skinka (vet inte ens vad det var), kallt kaffe, varm mjölk o lite flingor. Och just det, lite marmelad för att piffa upp. Ne, inget att ha. Men vi löste det genom att sova lääääänge o köpa frukt att ta med till stranden istället.Träffade mycket folk gjorde vi också. Ullisar, stockholmare o holländare bland andra. Blev stammisar på baren Whispers, och ju längre in på natten det blev, desto roligare blev det. Dans, drinkar, popcorn och kul människor! Konstaterade att utelivet är väldigt annorlunda från här hemma. I Grekland går man ut vid två, sen stannar man ute tills det för oss här hemma hade varit dags att gå upp. Detta fick vi erfara inte minst sista kvällen. Tror vi låg i sängarna runt halv sju på morgonen. Sammanfattat bestod dagarna alltså i strand, mat och party. Vilket var perfekt!
Måste även tillägga att jag älskar folket i Grekland. Alla är så fruktansvärt trevliga! Hjälpsamma och sociala. Sen finns det ju vissa sliskisar som förföljer en på stranden och raggar genom att säga "oh, are you from Sweden? I thought you were from heaven" Haha, yeah right säger jag bara!
Helt klart en super vecka, tack för den tjejer!

Turkiet
Två dagar efter Grekland bar det av mot Turkiet. Blev en väldigt lugn vecka. Sol, bad o mat ungefär. Bodde på all-inclusive hotell. Det var bara att gå o ta mat, glass, kakor o dricka precis när man ville. Helt okej faktiskt :p Visserligen är jag o mamma inte så bra på det där med att äta mycket. Tur vi hade min kära bror med oss!
En dag vågade vi oss på parasailing. Fallskärm efter båt 300 m upp i luften. Skitcoolt! En annan dag va vi ute på utflykt. Åkte båt o buss, o fick se floder, pelikaner, sköldpaddor, vattenfall o en riktig turkisk marknad.
Det var billig shopping i hela Turkiet. Fick med mig en del grejer hem även om jag hade ångest för prutandet. Riktigt hemskt faktiskt!
Även i Turkiet fanns extremt god mat och trevliga människor. Visserligen va vissa lite väl på kanske... Men det är tur jag har Oskar här hemma, det skrämde iväg de flesta. I alla fall så långt bort som till mamma. Funkade det inte med dottern, provar vi mamman.
Anyway, en väldigt trevlig vecka. Saknar ju inte alls solen o värmen nu efter två veckor borta... Sverige är så trist när det regnar... Fast okej, det fina vädret kommer sen i slutet när jag är ledig. Visst?

Dags att fortsätta jobba! 

Bruuun

Jag har kommit på bästa sättet att behålla solbrännan. Dove Summer Glow. Det ni ;)

zZzZz

Jesus makaroni, vad jag är trött. Hade kunnat somna på fläcken...


Regnkänslor

Haha, för att svara på Vickys fråga först. Uppdateringen proriterades bort... Den dyker upp inom en snar framtid.

Vad jag egentligen skulle skriva idag var att jag fick en sån konstig känsla innan. Satt o jobbade på som vanligt, när det plötsligt började störtregna. Då kände jag mig plötsligt jätteeffektiv och jättemotiverad att jobba. Så för min del får det gärna regna under resten av mina jobbdagar. Kanske blir lite lättare att stå ut då. Fast okej, när jag kommer hem på dagarna får det gärna vara sol igen. Min solbränna håller på att försvinna. Sorgligt! Jag som ville vara brun på bröllpet som jag ska på nästa helg. Provade by the way ut mina kläder igår. Skitkul! Det är inte ofta man går i långklänning.
Nä, back to work!

Jobb

Idag känner jag mig jätteviktig. Sitter på eget rum, egen dator o har egna arbetsuppgifter. Jobbar hos mamma, o ska göra det fyra veckor framåt. Än så länge är det faktiskt ganska kul, men jag misstänker att jag i slutet kommer dricka kaffe som en galning, längta som en galning till helgerna o pengarna. Men men, den tiden den sorgen. Nu ska jag ta itu med att sortera lite papper (ett av de mindre roliga arbetsuppgifterna :p).

Ikväll blir det uppdatering av Grekland och Turkiet.

Puss på er!

RSS 2.0